Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το μήνυμα του ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας για την ημέρα μνήμης των πεσόντων αστυνομικών


Από το facebook της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας:

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Καραχάλιος, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικό Διευθυντή Χρήστο Μουτσώκο και Αξιωματικούς της Διευθύνσεως, παρέστησαν στην Επιμνημόσυνη Δέηση για την Ημέρα Μνήμης των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών.

Η Επιμνημόσυνη Δέηση τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κκ Συμεών.

Το μήνυμα του κ. Γενικού στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης:

Τιμούμε και οφείλουμε να μην λησμονούμε όλους εκείνους τους συναδέλφους μας που δεν είναι πια μαζί μας, που θυσίασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος, για να προστατέψουν τα δικαιώματα των πολιτών.

Σε αυτούς τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, οφείλουμε βαθύτατη ευγνωμοσύνη, έχουμε την ηθική υποχρέωση να τους φέρνουμε πάντοτε στην μνήμη μας και να μην ξεχνάμε ποτέ τις θυσίες τους για την προστασία των πολιτών.

Οι πεσόντες Αστυνομικοί, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, θα αποτελούν για πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως αρμόζει σε ανθρώπους που θυσιάστηκαν για να εγγυηθούν το μέγιστο αγαθό της ασφάλειας.

Αιωνία τους η μνήμη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια