Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σεισμός Τουρκία: Αγνοείται ζευγάρι Ελλήνων στην Αντιόχεια - Επιβεβαιώνουν διπλωματικές πηγές





Στις πληροφορίες σχετικά με τον εγκλωβισμό Έλληνα στα συντρίμμια στην Αντιόχεια από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία, αναφέρονται διπλωματικές πηγές στην Ελλάδα.





Όπως αναφέρουν:

Η Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα ενημερώθηκε, από συγγενείς, ότι ζευγάρι Ελλήνων, με διπλή υπηκοότητα, αγνοείται στην πόλη της Αντιόχειας. Ευθύς μόλις της περιήλθε η σχετική πληροφορία ή Ελληνική Πρεσβεία ενημέρωσε τις τοπικές Αρχές και τα σωστικά συνεργεία. Οι προσπάθειες εντοπισμού τους συνεχίζονται.


Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας Έλληνας φέρεται να βρίσκεται παγιδευμένος στην Αντιόχεια κάτω από τα χαλάσματα που προκάλεσε ο φονικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα μαρτυρίες που επικαλείται η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, στην περιοχή της Αντιόχειας που επλήγη σφόδρα από τον φονικό σεισμό, υπάρχουν μαρτυρίες για έναν Έλληνα πολίτη που είναι εγκλωβισμένος κάτω από τα συντρίμμια.

Όπως ανέφεραν οι μαρτυρίες, ο Έλληνας ήταν παντρεμένος με μια Ορθόδοξη Σύρια και βρισκόταν στην περιοχή όταν χτύπησε ο εγκέλαδος.

Πηγή: www.cnn.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια