Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των αξιωματικών υπέγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Π.Δ προβλέπει:

Α) Tην αύξηση των οργανικών θέσεων των Υποστρατήγων της ΕΛ.ΑΣ κατά 5, των Ταξιάρχων κατά 20 και των Αστυνομικών Διευθυντών κατά 30.

Β) Προαγωγές Αστυνόμων Α΄ ανεξαρτήτως κενών οργανικών θέσεων με τη συμπλήρωση 20 ετών πραγματικής υπηρεσίας ή 6 έτη πραγματικής υπηρεσίας στο βαθμό.

Γ ) Μειώνονται τα απαιτούμενα έτη προαγωγής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ από το βαθμός του Α/Β΄ στον βαθμό του Α/Α΄, ανεξαρτήτως κενών οργανικών θέσεων με τη συμπλήρωση 14 ετών πραγματικής συνολικής υπηρεσίας Αξιωματικού.


Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γέμισε την αστυνομία υπεράριθμους αξιωματικούς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δωσε πραμα!!!!

Αυριο θα μας πουνε οτι μαζι τα φαγαμε.

Τι θα γινει με το μισθολογικο κοστος κυριε υπουργε??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ έγινε Αξιωματικός ο κάθε πικραμένος , αυτό σε ενόχλησε ;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατά τα άλλα προώθησε το επικυνδυνοτητας!!!! Ερχονται εκλογές θα τα πούμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώσε προαγωγές για να ξεπεράσουμε τους στρατηγούς Κίνας και Ινδίας μαζί. Σύντομα στα λεξικά δίπλα στη λέξη γελοιότητα θα γράφει (δες τι κάνουν στην Ελλάδα). Μπαλώματα, μικροσυμφέροντα και μηδέν ορθολογικός προγραμματισμός. Σωστή πυραμίδα για να λυθούν τα προβλήματα για πάντα. Δε χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό. Δείτε πως το κάνουν Αμερικανοί ή Γερμανοί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα που δίνονται βαθμοί με το φτυάρι.. θίγεται το κύρος των Αξιωμάτων ή μόνο όταν ήταν να πάρουν έναν ριμαδοβαθμό οι Ανθυπες θιγόταν?? Είχε πολύ μεγάλη ανάγκη το σώμα από παραπάνω Ταξιάρχους και Υποστρατήγους.. αλλά εκεί που είχε σίγουρα ανάγκη ήταν σε 40ρηδες Υποδιευθυντές..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε τα καταφέραμε!! Ζήτω!! Από αύριο δουλειά!! Βάλτε μπρος για νέες διεκδικήσεις, να γίνουν τουλάχιστον 10 οι θέσεις των Αντιστρατηγων...και μην ξεχάσουμε και τα πρωτοξαδερφα του Τεματζηδες..θεσπίστε και εκεί καμιά 15 θέσεις Ταξιαρχών ολόκληρο σεμινάριο έβγαλαν τα παιδιά...Φας πιείς Αντιστράτηγος θα βγεις.
Για τους φουκαράδες τους Αστυφύλακες βέβαια ούτε λόγος αφήστε τους να τους περνάνε σε βαθμολογική εξέλιξη (και χρήματα φυσικά) και οι ΕΠ.ΟΠ. Γιατί όλοι οι άλλοι τους έχουν περάσει έτσι και αλλιώς..! Αλλά ξέχασα δεν είμαστε στρατός... όταν φυσικά η κουβέντα πάει στη εξέλιξη των κατώτερων....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεμίσαμε διευθυντές. Αν δούλευαν θα έλεγε κάποιος ότι καλά κάνουμε και τους έχουμε. Πηγαίνεις σε μια Διεύθυνση στην επαρχία και έχουν Διευθυντή Α Β Γ Δ Ε όλοι χωρίς αντικείμενο. Αλλά κανονικά πληρώνονται.
Ο χρήστης ΝΙΚΟS είπε…
Ντροπή και αίσχος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πράγμα είχε κολλήσει..Α/Α' 10 χρόνια στο βαθμό Α/Β' 8 χρόνια στο βαθμό..βέβαια η λύση δεν είναι σωστή με το να γεμίσεις την ΕΛΑΣ με ανώτατους.Πρεπει οι κρίσεις να είναι βαθύτερες ειδικά στο βαθμό του Α/Δ.Οταν δεν κόβονται Α/Δ φρακαρουν οι επόμενοι.Δεν γίνεται να παραμένουν όλοι για αυτό τις λένε κρίσεις.Κατι ανάλογο έγινε και με τους βηταδες που έγιναν τύποις αξιωματικοί χωρίς επί της ουσίας ανακριτικά καθηκοντα με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται αν μπουν σκοποί,αλλά και να δηλώνουν άγνοια αν μπουν αξ.υπ.!Αν θέλεις να κάνεις κάτι σωστό, αναγνώριση επικίνδυνου 150ευρω,αύξηση πενθημέρου στα 70ευρω και ορθολογικές κρίσεις.Με το να μοιράζεις αστέρια δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα απ'οσα λυνονται
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ουφ, επιτέλους λύθηκαν τα προβλήματά μας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η πραγματική ερώτηση ειναι: Πρέπει να προαγωνται όλοι????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
φας πιεις στρατηγος θα βγεις.Γεμιστε τις διευθυνσεις να μην χωρανε να κυκλοφορουν στους διαδρομους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχουν αφήσει τις μαχιμες υπηρεσίες χωρίς προσωπικό. Δεν υπάρχουν άτομαα να κάνουν υπηρεσία αξιωματικού υπηρεσίας , περιπολικού σκοπού διαβάσουν συνεχώς μέτρα κόβουν ρεπό για εκτελέσουν διαταγές τις τελευταίας στιγμής αλλά το να έχουν τα Α.Τ και Τ.Α από 4με 5 αξιωματικούς το θεωρούν λογικό. Να έχουν πιάσει από ένα γραφείο και απλά να πίνουν καφέ. Και τρέχα καημένε αστυφυλακα , αρχιφυλακα παραγωγικε για τα πάντα. Απλά ντροπή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως να ξαναεπαναφερουν το καθεστώς αστυνομίας πόλεων- χωροφυλακης να έχουμε από δύο αρχηγούς δύο υπαρχηγούς και πάει λέγοντας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η απαξίωση των πάντων έρχεται με τρόπο μεθοδικό, καμία ουσία βαθμών από υπαξιωματικούς μέχρι ανώτατους, η ευθύνη είναι δική μας , επέστρεψαν και οι εποχές του απόλυτου ρουσφετιου , με αποσπάσεις ονομαστικές χωρίς καν διαταγές, προσλήψεις από το παράθυρο βαπτιζομενων αστυνομικών και εμείς ως χρόνια γίδια , θα ελπίζουμε στο επικίνδυνο μετά εκλογών φυσικά...

Α να ξέρετε το επικίνδυνο θα δοθεί κάποια στιγμή, αλλά θα φύγουν όλα τα pass...οι τιμές θα παραμείνουν, η φορολογία θα αυξηθεί, οπότε χαρείτε πρόβατα χωροφυλάκοι..