Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Πάτρα τίμησε τον Γιώργο Τσουκαλη


Σε μια λαμπρή τελετή που διοργάνωσε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2023 ο Σύνδεσμος αποστράτων ελληνικής αστυνομίας και πρώην χωροφυλακής του νομού Αχαΐας, με αφορμή την κοπή πίτας, τιμήθηκε με ειδικό βραβείο ο Γιώργος Τσούκαλης για τον τριαντάχρονο αγώνα του ενάντια στην αρχαιοκαπηλία αλλά και για την επί τέσσερις δεκαετίες άψογη συνεργασία του με την ελληνική αστυνομία.

 Ο δημοσιογραφος Γιώργος Αναστασοπουλος παρουσίασε με υπέροχο τρόπο τον αγώνα του γνωστού ιδιωτικού ερευνητή ενάντια στην αρχαιοκαπηλια και τη συνεργασία του με της ΕΛΑΣ. 


Στο πλαίσιο της λαμπρής εκδήλωσης που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας ο Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε ότι νιώθει ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση για το γεγονός ότι τον τίμησε η οικογένεια της ελληνικής αστυνομίας γιατί όπως τόνισε αισθάνεται μέλος της οικογένειας αυτής με την οποία συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια έχοντας μια αμφίδρομη σχέση σεβασμού και εκτίμησης και χωρίς ποτέ να μπει στα χωράφια της. 

«Αισθάνομαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας η οποία υπηρετεί την ευνομία» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το προεδρείο, και ειδικότερα τον Κωνσταντίνο Βοργιά, παραδίδοντας του το συλλεκτικό μετάλλιο για τα τριάντα χρόνια ενάντια στην αρχαιοκαπηλία κι ένα λάβαρο για τον ίδιο σκοπό. Αναφερόμενος στη βράβευση του επισήμανε ότι ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή η αναγνώριση του έργου του «Ενάντια στην Αρχαιοκαπηλια» και όταν παρέλαβε την τιμητική πλακέτα τόνισε : «Θεού θελοντος ο αγώνας συνεχίζεται».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια