Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σπίρτζης: Η ΝΔ να μας πει αν έχει καταντήσει τη χώρα χειρότερα από Κολομβία


Υπενθύμισε ότι επί κυβέρνηση Τσίπρα «η Greek mafia είχε κατέληξε στην δικαιοσύνη γιατί η ΕΥΠ ασκούσε το θεσμικό της ρόλο»

Την κατηγορηματική διαφωνία του με τον θετικό απολογισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την διαχείριση της κακοκαιρίας εξέφρασε μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης. «Αν είχε οργανωθεί το κράτος, με αυτά τα καιρικά φαινόμενα, θα μπορούσε να μην είχε κλείσει καθόλου η εθνική οδός και να μην έχει κανένα πρόβλημα η Εύβοια», επισήμανε ο Χρήστος Σπίρτζης, για να προσθέσει ότι η κυβέρνηση «δεν νοιάστηκε για τον κόσμο, αλλά νοιάζεται μόνο για την εικόνα της». «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει να μην κυβερνά, να κάνει τον ρεπόρτερ. Στο σκεπτικό της κυβέρνησης δεν είναι να μείνει ανοικτή η Εθνική Οδός και να έχει ρεύμα η Εύβοια αλλά να μην έχουμε μια εικόνα όπως πέρσι με την Αττική οδό με όσα έγιναν στο Διόνυσο, στη Μεσογείων και την ανατολική Αττική συνέχισε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείς να εξηγήσει τι σημαίνει η περίφημη φράση του ότι «η δημοκρατία θα αποκατασταθεί είτε με το καλό είτε με το άγριο», ο Χρήστος Σπίρτζης σημαίνει επισήμανε ότι «με το καλό σημαίνει η κυβέρνηση να ανταποκρίνεται στα δημοκρατικά αντανακλαστικά που θα έπρεπε να υπάρχουν σε μια δημοκρατία». «Με το καλό σημαίνει να ανταποκρίνεται στα αιτήματα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για συγκεκριμένους μάρτυρες στην εξεταστική επιτροπή και στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας για τις υποκλοπές. Με το καλό σημαίνει να ανταποκρίνεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός, όταν καταθέτει ερώτηση στη Βουλή. Με το καλό σημαίνει να απαντά και να δίνει εξηγήσεις το υπουργείο προστασίας του πολίτη στα δημοσιεύματα για συνομιλίες συνεργατών του υπουργού με την μαφία», εξήγησε, για να συνεχίσει ως εξής: «Το άγριο είναι όταν αναγκάζεται η αξιωματική αντιπολίτευση να επισκέπτεται εισαγγελείς κάθε δίμηνο για να ζητήσει στοιχεία, να υπενθυμίζει οικονομικούς φακέλους και να πιέζει για την διαλεύκανση σκανδάλων». Η Νέα Δημοκρατία να μας πει αν έχει καταντήσει τη χώρα χειρότερο από Κολομβία», κατέληξε ο Χρήστος Σπίρτζης, υπενθυμίζοντας ότι επί κυβέρνησης Τσίπρα, «η Greek mafia είχε κατέληξε στην δικαιοσύνη γιατί η ΕΥΠ ασκούσε το θεσμικό της ρόλο».



Πηγή: avgi.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια