Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σοκ από τα ματωμένα καθίσματα, πληροφορίες για τραυματίες




Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι με ματωμένα καθίσματα μετά τα επεισόδια που έγιναν - Υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες πριν από τον ημιτελικό του βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Πληροφορίες για οκτώ τραυματίες οπαδούς υπάρχουν μετά τα επεισόδια στο Μαρούσι. Λέγεται ότι οπαδοί βρέθηκαν αιμόφυρτοι μετά τη μεγάλη ένταση που σημειώθηκε πριν από τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όπου η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων.



Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, υπάρχουν σπασμένα καθίσματα από τις εξέδρες του γηπέδου στα οποία έχει επάνω κηλίδες με αίμα!


Στο σημείο έχουν σπεύσει και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξαν τραυματίες από τα επεισόδια, που χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Την Πέμπτη ο αγώνας

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά αύριο, Πέμπτη 16/2, στις 3 το μεσημέρι, κεκλεισμένων των θυρών (χωρίς φιλάθλους).



Να σημειωθεί ότι η δεύτερη πράξη στον ελληνικό «εμφύλιο» του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα (15/2), με ώρα έναρξης του αγώνα στις 19:00.

Ωστόσο, τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από το παιχνίδι, οδήγησαν στην αναβολή του.

Οι πράσινοι απέκτησαν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 3-1 στον πρώτο αγώνα που έγινε την περασμένη Τρίτη (7/2) στο κλειστό του Ρέντη και χρειάζονται δύο σετ για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στον τελικό θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να επικρατήσει και στο χρυσό σετ.






Πηγή: www.dikaiologitika.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια