Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός εκβίαζε επιχειρηματίες στην Πάρο



Ο αστυνομικός συνελήφθη μετά από καταγγελία επιχειρηματιών
Η καταγγελία ενός ζευγαριού αλλοδαπών που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Πάρο, ότι τους εκβίαζε ένας αστυνομικός που υπηρετούσε εδώ και πολλά χρόνια στο νησί, αποτέλεσε την άκρη του νήματος για να εξιχνιαστεί μια σειρά από ποινικά αδικήματα και να συλληφθεί από τους συναδέλφους του.

Οι πληροφορίες ότι ο εν λόγω αστυνομικός είχε αναπτύξει παράνομες δραστηριότητες είχαν περιέλθει από καιρό στο τμήμα του νησιού, ωστόσο χρειάστηκε η επίσημη κατάθεση του ζευγαριού για να βρεθεί με χειροπέδες. Η προανάκριση που διενεργήθηκε κρατήθηκε μυστική, όπως και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κι έτσι δεν έχει γίνει γνωστό ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει.



Πάντως, ο αστυνομικός συνελήφθη πριν από λίγες μέρες και το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες από τοπικά μέσα της Πάρου αναφέρουν ότι κατηγορείται για εκβίαση, αλλά πιθανότατα υπάρχουν και άλλες κατηγορίες σε βάρος του, που αναμένεται να αποκαλυφθούν σε επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή: www.protothema.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια