Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Απόπειρα δηλητηρίασης μαθητή δημοτικού με ποντικοφάρμακο






Ένα ακόμη περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σημειώθηκε μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά στο δημοτικό σχολείο Λαμίας, όταν μαθητές έβαλαν ποντικοφάρμακο σε ένα μπουκάλι νερό, το οποίο επρόκειτο να πιει συμμαθητής τους.






Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr όταν το παιδί πήγε να πιει από το μπουκάλι του, αντιλήφθηκε ότι έχει περίεργη γεύση. Η προτροπή του δασκάλου του μικρού μαθητή να μην πιει νερό από το μπουκάλι, αλλά να πάει στη βρύση του σχολείου, ήταν και εκείνη που απέτρεψε τα χειρότερα.


Λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο παιδί από την ίδια τάξη ενημέρωσε τη μητέρα του ότι το μεσημέρι στο σχολείο μαζί με έναν ακόμη συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού.



Η μητέρα ειδοποίησε την οικογένειά του και αμέσως οι γονείς κινητοποιήθηκαν και μετέφεραν το παιδί τους στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για τρεις ημέρες.

Η ποσότητα της ουσίας που έφτασε στον οργανισμό του μικρού μαθητή ήταν τέτοια που δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο.





Ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας, δήλωσε στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό lamiapolis 87,7 ότι «ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο».


Πηγή: www.cnn.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια