
Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, ένα κοριτσάκι 6,5 ετών ξεψύχησε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, περίπου στις 10:00 το πρωί, το παιδάκι μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την περιοχή της Τούμπας στο νοσοκομείο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η μικρούλα δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το κοριτσάκι είχε πυρετό τις τελευταίες τρεις ημέρες, με τους γονείς να καλούν παιδίατρο στο σπίτι. Αμέσως κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της ανήλικης στο νοσοκομείο, με τους θεράποντες ιατρούς να προχωρούν στη διασωλήνωσή της, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.“Φως” στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.
Πηγή: www.thestival.gr
0 Σχόλια