Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αιματηρό περιστατικό στο Ρέθυμνο: Ελεύθεροι ο 26χρονος και ο αστυνομικός


Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο 33χρονος αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε 26χρονο από τον Μυλοπόταμο, ο οποίος νωρίτερα τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι, κατά τη διάρκεια του άγριου περιστατικού έξω από μπαρ στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Ο αστυνομικός, που αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν αμέσως μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ελεύθερος επίσης χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο 26χρονος, ο οποίος απολογήθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκαν τόσο οι τρεις νεαροί, φίλοι του 26χρονου, που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο αλλά και ο πατέρας του 33χρονου αστυνομικού. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.
Το χρονικό

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24, όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έξω από γνωστό μπαρ, και η εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ είναι, ότι ο αστυνομικός επιχείρησε να αποτρέψει επεισόδιο και τότε ο νεαρός θαμώνας επιτέθηκε στον ένστολο τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στο χέρι και συγκεκριμένα στον αντίχειρα.



Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο νεαρός που είχε στην κατοχή του το μαχαίρι, βρισκόταν έξω από το μπαρ μαζί με τρεις ακόμη στενούς συγγενείς του, όταν σημειώθηκε έντονος διαπληκτισμός, αφού ο πατέρας του αστυνομικού που εργάζεται στο μαγαζί, φέρεται να τους αρνήθηκε την είσοδο.

Τα αίματα άναψαν και ο αστυνομικός επενέβη για να αποτρέψει τα χειρότερα αλλά και να προστατέψει τον πατέρα του, με τον 26χρονο να βγάζει μαχαίρι και να τον τραυματίζει στον αντίχειρα.

Ο 33χρονος αστυνομικός έκανε χρήση του όπλου, προκειμένου να αμυνθεί όπως υποστηρίζει, τραυματίζοντας τον 26χρονο νεαρό.

Ο τραυματίας από πυροβολισμό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια στο ναυτικό νοσοκομείο Χανίων.



Υπενθυμίζεται πως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 33χρονος έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον 26χρονο έχει διαταχθεί ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ.


Πηγή: creta24.gr
 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια