Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

12η ημέρα αφωνίας Ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί οι κ.κ Θεοδωρικάκος και Μητσοτάκης για τη σχέση στελεχών τους με τη Greek Mafia;


Δελτίο Τύπου του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη KO ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη



Πριν επαναλάβουμε για 12η ημέρα τα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που έχουμε θέσει και τα οποία παραμένουν αναπάντητα, οφείλουμε να απονείμουμε ξανά τον τίτλο του υπουργού Προπαγάνδας στον κύριο Θεοδωρικάκο.

Αλήθεια, πόσα ψέματα το λεπτό, μπορείτε να πείτε κύριε Θεοδωρικάκο;

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ ο υπουργός της παράταξης των κατεστημένων και των διαχρονικών μηχανισμών στην ΕΛΑΣ και στην ΕΥΠ, είχε το θράσος να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για κατεστημένα ενώ προανήγγειλε την πάταξη οποιουδήποτε κυκλώματος. Θα ξέχασε προφανώς ο κ. Θεοδωρικάκος ότι είναι υπουργός της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Αλήθεια, πως θα πατάξει τα κυκλώματα όταν δεν έχει την τόλμη να πει ποιοι συνεργάτες του και ποιο μέλος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συνομιλούσαν με τη Greek Mafia, ποιοι διευκόλυναν το κύκλωμα των βενζινάδικων και κανόνιζαν τις τοποθετήσεις Αστυνομικών των κυκλωμάτων της Greek Mafia, σε κρίσιμες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ;

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Κατηγόρησε τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστο Σπίρτζη ότι τον αποκάλεσε δολοφόνο για την υπόθεση της 5χρονης Μαρίας στον Έβρο. Τον προκαλούμε να μας πει που και πότε έγινε τέτοια δήλωση, για να αναδειχθεί η αθλιότητα της μητσοτακικής προπαγάνδας στο μεγαλείο της…

Συνέχισε να εκθέτει (όπως συνηθίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη) τις ένοπλες δυνάμεις για τη νησίδα στον Έβρο που αρχικά ο ίδιος ισχυριζόταν ότι δεν είναι ελληνική και καλούσε τις τούρκικες υπηρεσίες να επιχειρήσουν πριν αποδειχθεί ότι το έγγραφο των ενόπλων δυνάμεων, που κράδαινε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, έδειχνε τα όρια της ελληνικής επικράτειας επί της νησίδας.

Κορυφώνοντας το προπαγανδιστικό του παραλήρημα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπέθαλπε εγκληματίες στη φοιτητική εστία του Ζωγράφου, όταν όλη η ΕΛΑΣ επί ημερών Θεοδωρικάλου γνώριζε και δεν επιχειρούσε, για να δοθεί εντολή την «κατάλληλη» στιγμή και ο Υπουργός Προπαγάνδας να στρέψει αλλού την προσοχή της κοινής γνώμης, για να βγάλει τον Πρωθυπουργό του από τη δύσκολη θέση.

Συνέχισε τα ψέματα για την πρώτη δίκη των μελών της Greek Mafia ρίχνοντας τις ευθύνες για την έκβαση της στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν δεν έγιναν νόμιμες παρακολουθήσεις, όταν έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι ευθύνεται η κωλυσιεργία της ΕΛΑΣ επί 3.5 χρόνια να μετατρέψει τα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΥΠ σε ανακριτικό υλικό και για αυτό δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα ενημερωτικά δελτία της ΕΥΠ ως αποδεικτικό υλικό και όχι γιατί ήταν παράνομες οι παρακολουθήσεις της Greek Mafia και των εμπλεκόμενων Αστυνομικών.

Η παράταξη των παρακολουθήσεων του πολιτικού συστήματος, δημοσιογράφων, υπουργών, πολιτών, η παράταξη που παρακολουθούσε την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων για λόγους «εθνικής ασφάλειας», η παράταξη που νομιμοποίησε το predator έχει το θράσος να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι παρακολουθήσεις δεν έγιναν, δήθεν, με νόμιμο τρόπο.

Ο κύριος Θεοδωρικάκος αφού παρουσίασε όχι ως υπουργός αλλά ως κατευθυνόμενος δημοσκόπος τα "εκπληκτικά" αποτελέσματα της ΝΔ στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αφού έχουν απαγορεύσει από τις πρώτες ημέρες Μητσοτάκη τις αναρτήσεις των εγκληματικών συμβάντων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου και ενώ κάθε πολίτης γνωρίζει την υπέρμετρη ανασφάλεια των υποστελεχωμένων και κλειστών τμημάτων, δεν παρέλειψε να προαναγγείλει ακόμη 250 ρουσφετολογικές προσλήψεις.

Να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Το πρόβλημα που ο ίδιος και ο κ. Μητσοτάκης έχουν είναι ότι αποκαλύφθηκαν τα πεπραγμένα των ίδιων και των συνεργατών τους. Είναι ότι ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της χώρας και της αντιδημοκρατικής εκτροπής.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα ήταν αναμενόμενη εξέλιξη οι απομακρύνσεις συνεργατών του υπουργού ή μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και όσων φέρονται να συνομιλούσαν με τη Greek Mafia ή η παραίτηση του κυρίου Θεοδωρικάκου, εάν συναισθανόταν την πολιτική ευθύνη ότι επί ημερών του οι νονοί της νύχτας τοποθετούν σε κρίσιμες διευθύνσεις της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ, αστυνομικούς της αρεσκείας τους.

Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη όμως δεν ισχύουν αυτές οι αγριότητες...

Να δηλώσουμε επίσης ότι όσα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κι αν επιστρατεύσουν, όσες παρερμηνείες και τραμπικές αναλύσεις παραγγείλουν, όσες δολοφονίες χαρακτήρων κι αν επιχειρήσουν, δεν θα σταματήσουμε.

Θα συνεχίσουμε να επαναλαμβάνουμε τα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που προέκυψαν μετά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και μόνο. Αποκαλύψεις που έφεραν στο φως το ΒΗΜΑ, το Documento, η Καθημερινή και η Εφημερίδα των Συντακτών.

Τα ψέματα του κ. Θεοδωρικάκου ότι δήθεν έστειλε αμέσως στη δικαιοσύνη τα ευρήματα και όχι μετά τις αποκαλύψεις του τύπου αποδεικνύονται αφού οι έρευνες αυτές έγιναν από διευθύνσεις της ΕΛΑΣ, νωρίτερα, σε γνώση της φυσικής ηγεσίας και προφανώς και της πολιτικής.

Όσο κι αν κρύβονται, οφείλουν να απαντήσουν.

Κύριε Μητσοτάκη και Κύριε Θεοδωρικάκο, αν έχετε ίχνος πολιτικού ήθους απαντήστε μας:

Ούτε σήμερα ενημερωθήκατε για τη Greek Mafia και για το ποια στελέχη του γραφείου σας, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛΑΣ συνομιλούν μαζί της;

Ποιους εμπλεκόμενους στη δυσώδη αυτή υπόθεση έχετε απομακρύνει και γιατί δεν στείλατε τα στοιχεία στη δικαιοσύνη πριν τις αποκαλύψεις των εφημερίδων;

Γιατί η ΕΛΑΣ δεν μετέτρεψε τα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΥΠ σε ανακριτικό υλικό με αποτέλεσμα να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι στην πρώτη δίκη της Greek Mafia;



Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που αναφέρεται στις αποκαλύψεις ότι σχετίζεται με προστασία σε βενζινάδικα, βρίσκεται στην ηγεσία του Υπουργείου και συμμετείχε στις αποφάσεις για τις προ ημερών κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ;

Ο διευθυντής ή συνεργάτης σας ή επικεφαλής της ασφάλειας σας είναι συνομιλητές των μαφιόζων όπως αποκάλυψαν το Documento και Το ΒΗΜΑ;

Υπάρχουν καταγγελίες για τον αξιωματικό που προτείνετε για επικεφαλής στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ;



Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, η ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστόν παρακολουθούσε τη λεγόμενη Greek Mafia. Ενώ επί των ημερών σας διοικούνταν από τη Greek Μafia.



Σήμερα, Πέμπτη, συμπληρώνονται δώδεκα ημέρες αφωνίας. Από τον δογματισμό του νόμου και της τάξης και των ψεύτικων υποσχέσεων για το αίσθημα ασφάλειας του κάθε πολίτη, μετατράπηκαν στη παράταξη που δεν τολμά να απαντήσει αν στελέχη της συνομιλούν με τη μαφία και τους νονούς της νύχτας.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια