Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κέρκυρα: Σε άνδρα που αγνοούνταν εδώ και 10 χρόνια ανήκουν τα οστά και το αυτοκίνητο



Οι έρευνες στα οστά και στο αυτοκίνητο που βρέθηκαν στον βυθό του λιμανιού της Κέρκυρας, ανήκουν σε άνδρα γεννημένο το 1964, που είχε εξαφανιστεί πριν από 10 χρόνια




Ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου που ανασύρθηκε από το βυθό του λιμανιού της Κέρκυρας, "δείχνει" έναν άνδρα γεννημένο το 1964, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το χωριό του στη βόρεια Κέρκυρα πριν από περίπου 10 χρόνια.



Την εξαφάνιση είχε δηλώσει τότε στην αστυνομία, η μητέρα του.


Αύριο, αναμένεται να επιχειρήσει ομάδα δυτών, προκειμένου να ερευνηθεί το σημείο για τον εντοπισμό και άλλων οστών.



Μαζί με τα ανθρώπινα οστά, βρέθηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια νούμερο 44, μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο ανασύρθηκε αργά το απόγευμα, μέσα από τον πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Η αυτοψία του ιατροδικαστή, Ιωάννη Αϊβατίδη, βρίσκεται σε εξέλιξη μαζί με ομάδα του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα πρώτα οστά που εντοπίστηκαν αφορούν δεξιό μηρό και κνήμη, ενώ υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο.



Η πυροσβεστική συνδράμει στο έργο συγκέντρωσης πληροφοριών γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς οι πινακίδες δεν υπάρχουν, και με ειδικό κόφτη προσπαθεί να βγάλει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος προκειμένου να εντοπισθεί ο ιδιοκτήτης του. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αυτοκίνητο A33 της Alfa Romeo, χρώματος μαύρου.











Το χρονικό

Η παρατηρητικότητα μελών του πληρώματος από το πλοίο της γραμμής Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα, οδήγησε στην μακάβρια αυτή ανακάλυψη. Ειδικότερα οι ναυτικοί διέκριναν το βυθισμένο αυτοκίνητο και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της ανέλκυσης.




Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αυτοκίνητο βρισκόταν στο βυθό τουλάχιστον δύο χρόνια.




Πηγή: www.thetoc.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια