Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φαβορί, αουτσάιντερ και ''προβλέψεις'' για τις Κρίσεις στην ΕΛΑΣ - Tα σενάρια που μας αφήνουν αδιάφορους


Τα τελευταία 24ωρα λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από αναγνώστες για τις πληροφορίες που διακινούνται αναφορικά με τις Κρίσεις. Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα ιστοσελίδων που γράφουν για αξιωματικούς που μένουν, μετακινούνται ή φεύγουν από το Σώμα.

Πριν από λίγες ημέρες γράψαμε για το επικείμενο ΚΥΣΕΑ της Πυροσβεστικής και οι πληροφορίες μας αναφορικά με την αντικατάσταση Αρχηγού απαληθεύτηκαν.

Σε αυτή την περίπτωση (αστυνομία) οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Σκούμας θα παραμείνει στη θέση του όμως από εκεί και πέρα και παρά το γεγονός ότι ακούγονται διάφορα, εμείς θα αποφύγουμε τις εικασίες και δεν θα παίξουμε, μόνο και μόνο για να έχουμε επιπλέον χτυπήματα,
με την αγωνία Ανώτατων και Ανώτερων Αξιωματικών που περιμένουν να μάθουν ποιό θα είναι το μέλλον τους στο Σώμα.

Αφήνουμε αλλού τις ποδοσφαιρικές προβλέψεις με τις καρατομήσεις, απομακρύνσεις, επιστροφές και καταστροφές με επιτυχημένους και αποτυχημένους αξιωματικούς και περιμένουμε με υπομονή να έρθει η ώρα που θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ ώστε στη συνέχεια να μπει το νερό στο αυλάκι.

Τα σενάρια και οι χρησμοί μας αφήνουν παγερά αδιάφορους και ελπίζουμε ότι οι επιλογές θα είναι σωστές και δίκαιες.




Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παγερά αδιάφορο αφηνουν και το συνολο σχεδον του προσωπικου καθώς και από αυτες τις κρισεις αλλα και απο τις επομενες ΔΕΝ περιμενει ΤΙΠΟΤΑ!!! .... πέρα ίσως από κάποιες επιπλέον φωτογραφισεις με χαμογελα συνδικαλιστών με τον Αρχηγό και λοιπούς Ανώτατους!!! και μερικούς καινούργιους πίνακες στατιστικών σε ακατάλληλες ώρες!!!
Τα περί "δίκαιες και σωστές" ανήκουν στην σφαίρα του φανταστικού.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το κύρος των Ενστόλων στις Ε.Δ και στα Σ.Α εχει τραυματιστεί βαρύτατα λόγω της ιστορίας των τηλεφωνικών υποκλοπών. Ο κωδικός " 519 c " ειναι ενας λεκές που πρέπει να ξεπλυθεί πολύ γρήγορα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο αδιάφορο δεν είναι! Η λειτουργία των υπηρεσιών είναι ξεκάθαρα θέμα διοίκησης! Όταν αυτή είναι σωστή και δίκαιη το προσωπικό το αντιλαμβάνεται και δίνει το κάτι παραπάνω! Τώρα για την αγωνία των ανώτερων την καταλαβαίνω αλλά κάποιοι είναι και παραπάνω από την μισή τους θητεία ανώτατοι, ας αφήσουν και κανένα νεότερο να προχωρήσει!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος κρινει και με τι κριτήρια? Απλα ανθρωπο που υπογράφει τις αποφάσεις του εκάστοτε υπουργού ψαχνουν. οποιος ειναι που ρωταει τα λιγότερα ειναι κιαυτος που υπογράφει.τι αλλάζει.τιποτα