Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη ο «Μάξιμος Σαράφης», προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis: Φέρεται να εξαπατούσε επιχειρηματίες







Συνελήφθη ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» της Novartis, καθώς κατηγορείται ότι εξαπατούσε επιχειρηματίες.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και συγκεκριμένα του τμήματος προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας, έγινε το απόγευμα της Τρίτης.



Η επιχείρηση αφορούσε τρία άτομα, τα οποία φέρονται να προσέγγιζαν επιχειρηματίες στους οποίους θα έδιναν τη δυνατότητα να λάβουν γρηγορότερα και με ευνοϊκότερους όρους δάνεια.

Το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι ανάμεσα στα τρία άτομα που βρίσκονται στη ΓΑΔΑ, είναι και ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες για την υπόθεση Novartis, ο επονομαζόμενος «Μάξιμος».



Σύμφωνα με το mega, ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis έπεσε στα χέρια των διωκτικών Αρχών μετά την επιχείρηση που πραγματοποίησε το τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, μαζί του συνελήφθησαν και άλλα δύο άτομα. Ταυτόχρονα, μετά από έρευνα που έγινε στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν έγγραφα που δείχνουν ότι δεν είχαν φτιάξει απλά μια εταιρεία, αλλά περισσότερες.


Η αμοιβή τους ήταν από 5.000 έως 50.000 ευρώ ανάλογα με το ύψος του δανείου που ήθελαν οι επιχειρηματίες.

Προς το παρόν τουλάχιστον 8 επιχειρηματίες έχουν πέσει θύματα της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ το συνολικό ποσό που έχουν αποσπάσει είναι περίπου 600.000 ευρώ.
Πηγή: www.dikaiologitika.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια