Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Mε τον Μιχάλη Καραμαλάκη συναντήθηκαν οι Συνοριακοί Θεσσαλονίκης


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου μας κ.Καραμαλάκη Μιχάλη με κύριο θέμα την επίλυση του προβλήματος που διαπιστώθηκε αναφορικά με την ασφάλιση στα επικουρικά ταμεία ασφάλισης και προνοίας(ΕΦΑΠΑΞ και ΤΕΑΠΑΣΑ) κατά το χρονικό διάστημα από την κατάταξη έως την μονιμοποίηση.

Αφορά όλους τους πρώην συνοριακούς φύλακες και ειδικούς φρουρούς κλπ.

Συνάντηση πραγματοποίησε η Ένωσή μας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου μας κ. Καραμανλάκη Μιχάλη την Κυριακή 08/01/23 στο γραφείο του στην Αθήνα σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα.

Συζητήθηκαν διάφορα σημαντικά θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος που μας απασχολούν αλλά κυρίαρχο θέμα της ατζέντας μας αποτέλεσε η επίλυση του προβλήματος που διαπιστώθηκε αναφορικά με την ασφάλιση στα επικουρικά ταμεία ασφάλισης και προνοίας( ΕΦΑΠΑΞ και ΤΕΑΠΑΣΑ) κατά το χρονικό διάστημα από την κατάταξη των συναδέλφων μας έως την μονιμοποίησή τους.

Αφορά όλους τους πρώην συνοριακούς φύλακες και ειδικούς φρουρούς που εντάχθηκαν κανονικά στην ΕΛ.ΑΣ και όχι μόνο ( επιπλέον: νυν συνοριακοί και ειδικοί φρουροί και ενδεχομένως και πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου μας!).

Εν συνεχεία,ενημερώσαμε τον κ. Γενικό Γραμματέα σχετικά με τις μέχρι τώρα ενέργειες από 15/12/22 έως σήμερα επί του θέματος.

Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την συγκεκριμένη συνάντηση και τα βήματα που ακολουθούν!

Συνεχίζουμε δυναμικά και πάντα με θετικό πνεύμα.............




Για το Δ.Σ




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ Δ. ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΑΝ.


Πηγή: sinoriakoithes.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια