Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kρήτη: Έγκλειστος των φυλακών σε άδεια ο δράστης της θρασύτατης κλοπής


Έγκλειστος των φυλακών σε άδεια είναι ο δράστης της θρασύτατης κλοπής, που σημειώθηκε σε κατάστημα τουριστικών ειδών στο κέντρο των Χανίων.

Από την έρευνα των αστυνομικών, που από την πρώτη στιγμή είχαν στα χέρια τους το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, προέκυψε πως ο άνδρας, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη μπήκε ανενόχλητος στο κατάστημα, παραβίασε το συρτάρι και άρπαξε 6.000 ευρώ, είναι ένας 42χρονος έγκλειστος των φυλακών Αγυιάς, ο οποίος βρισκόταν έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα με άδεια.

Yπενθυμίζεται πως η κλοπή σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στο κατάστημα τουριστικών ειδών, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σκρύδλωφ, στα Στιβανάδικα.

Στο βίντεο καταγράφεται το απίστευτο θράσος του δράστη, ο οποίος χωρίς να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του, μπήκε σαν… κύριος στο κατάστημα, άδειασε το συρτάρι και στη συνέχεια με αργό και ψύχραιμο βήμα βγήκε από το μαγαζί και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 42χρονο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικές αρχές διερευνούν μια ακόμα κλοπή από κατάστημα και συγκεκριμένα φαρμακείο, σε πολύ κοντινή απόσταση.
 

Πηγή: creta24.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια