Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την ισχυρή έκρηξη σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού - Ζημιές σε σπίτια, μαγαζιά και ΙΧ




Άγνωστα άτομα τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην οδό Αναβρύτων. Ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί.



Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε τα ξημερώματα το Μαρούσι. Άγνωστα άτομα τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην οδό Αναβρύτων, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στον χώρο, καθώς και σε παρακείμενες επιχειρήσεις, κατοικίες, αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα.



Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν λειτουργεί.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού προσέγγισαν μετά τις 03:00 τα ξημερώματα το σημείο και τοποθέτησαν τον μηχανισμό.





Η πυροδότηση έγινε λίγο πριν από τις 03:45, με την ισχυρή έκρηξη να γίνεται αντιληπτή σε αρκετές περιοχές. Σε κοντινό σημείο στεγαζόταν οπλοπωλείο το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ φθορές προκλήθηκαν σε παρακείμενη καφετέρια, σε γειτονικές πολυκατοικίες και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική, αλλά και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τα υπολείμματα του μηχανισμού, τα οποία έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για να διαπιστωθεί η μέθοδος με την οποία έδρασαν τα άγνωστα άτομα.
Από την πρώτη εικόνα φέρεται να χρησιμοποίησαν μασούρια δυναμήτιδας.

Παράλληλα οι αρχές συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, το οποίο έχει αποτυπώσει τους δράστες την ώρα προσέγγισης και διαφυγής από το σημείο της έκρηξης.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης:
Πηγή: www.thetoc.gr













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια