Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων – Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο «Πορτοκάλι Hall», στον Πλατανιά.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο ταμείο αλληλοβοήθειας της Ένωσης, για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας των συναδέλφων τους, ενώ τιμήθηκαν ο πρώην αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ανδρέας Δασκαλάκης, αστυνομικοί που αποστρατεύτηκαν κατά το έτος 2022, καθώς και παιδιά μελών με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις.

«Είμαστε εδώ για να ευχηθούμε στους αστυνομικούς μας. Τους άνδρες και τις γυναίκες, οι οποίοι φροντίζουν, να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σε ένα πλαίσιο οργανωμένο» είπε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, δήμαρχος Χανίων. Ο ίδιος, μίλησε για τις ανάγκες της Ένωσης, τις ελλείψεις στο προσωπικό και αναφέρθηκε στο παρών που δίνουν οι αστυνομικοί σε οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστούμε.

Ο Βασίλης Διγαλάκης, βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στην προστασία και την ασφάλεια του πολίτη, ως βασικές προϋποθέσεις της δημοκρατίας. «Αυτά τα 3,5 χρόνια η κυβέρνηση έχει δείξει έμπρακτα, με εξοπλισμό, γιλέκα και με συνεχείς προσλήψεις αστυνομικών, ότι αναγνωρίζει πράγματι και στηρίζει την αστυνομία» συμπλήρωσε ο κ. Διγαλάκης.

Ο Νίκος Ξανθουδάκης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, ευχήθηκε «καλή χρονιά» σε όλους. «Κάθε χρόνο κοιτάμε να τηρήσουμε το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας».

«Πιστεύω, ότι πάντα οι συνάδελφοί μου, με επαγγελματισμό, κάνουν τις δουλειές τους, χωρίς καμία ανοχή στους παραβάτες, γιατί όπως έχουμε πει “καλύτερα το προλαμβάνειν, παρά το θεραπεύειν”Τα Χανιά σε θέματα οργάνωσης κι αστυνόμευσης είναι μπροστά. Οι κάμερες του ΒΟΑΚ λειτουργούν κανονικά. Οι πολίτες πρέπει να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και προπάντων να μην τρέχουμε. Να φοράμε ζώνη, κράνος, να μην προσπερνάμε εκεί που δεν πρέπει και προσοχή με το αλκοόλ. Ένα ποτήρι κρασί, μπορεί να αποβεί μοιραίο εκεί που δεν πρέπει. Δεν χρειάζεται να χάνουμε ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο».

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, περιφερειακός σύμβουλος, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της αστυνομίας στα Χανιά. «Ως πολιτικοί έχουμε χρέος να προστατεύουμε αυτούς τους ανθρώπους κι αυτοί με την σειρά τους να προστατεύουν εμάς» τόνισε ο ίδιος.

Ο παραδοσιακός σύλλογος «Οι Βιγλάτορες» διασκέδασε με τους χορούς τους τους καλεσμένους, ενώ στο κρητικό πρόγραμμα ήταν ο Γιώργος Φραντζεσκάκης με τον Γιώργο Στρατάκη και εν συνεχεία ο Σταύρος Λαμπρόπουλος, με την ορχήστρα του στο λαϊκό πρόγραμμα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:





Πηγή: zarpanews.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια