Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Επιτέθηκαν με αεροβόλο σε αστικό λεωφορείο


Κατ’επανάληψη επιθέσεις σε διερχόμενα λεωφορεία στο Δήμο Μαλεβιζίου καταγγέλλει το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου. Αυγά, λεμόνια και πέτρες εκσφενδονίζονται σκοπίμως σε διερχόμενα λεωφορεία, ενώ πριν λίγες ημέρες τζάμι έσπασε από βλήμα αεροβόλου όπλου.

Ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, Καλλέργος Βουλγαράκης, μιλώντας στην εκπομπή ΣΚΑΪ Τώρα και τη Φαίη Σφακιωτάκη, σημείωσε πως κάποια νεαρά άτομα εδώ και πολύ καιρό παρενοχλούν λεωφορεία που εκτελούν το δρομολόγιο προς Γάζι και Καβροχώρι. «Δε θα δίναμε δημοσιότητα, όμως το περιστατικό με το αεροβόλο με ανησύχησε πολύ, γιατί μπορεί να τραυματιστεί κάποιος επιβάτης ή εργαζόμενος», τόνισε ο κ. Βουλγαράκης και πρόσθεσε πως ενημέρωσε με επιστολή το Δήμο Μαλεβιζίου για τα περιστατικά αυτά.

Ωστόσο και το βράδυ της Τρίτης, επαναλήφθηκε επίθεση στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στο Γάζι. «Δηλαδή φύγαμε τώρα από το Τσαλικάκι και πήγαμε στο Γάζι κι αυτό με ανησυχεί ακόμη περισσότερο. Δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να εμπλακεί κι η αστυνομία. Το βράδυ της Τρίτης η επίθεση έγινε με πέτρα. Δεν έσπασε κάτι και δεν υπήρξε τραυματισμός, αλλά τα συγκεκριμένα νεαρά άτομα, είχαν μια αντιδικία με τον οδηγό, τον έβριζαν. Ίσως κάποια άτομα να μπορεί να τα αναγνωρίσει ο οδηγός» ανέφερε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ.

Ως αποτέλεσμα, οδηγοί λεωφορείων δεν επιθυμούν πλέον να εκτελούν τα δρομολόγια που περνούν από τις επίμαχες περιοχές. «Παρά το γεγονός ότι το ΚΤΕΛ δε θέλει να κόψει κανένα δρομολόγιο, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, αν δεν σταματήσουν αυτά τα περιστατικά. Κατ’επανάληψη, πάνω από ένα χρόνο, γίνονται αραιά και που κάποια περιστατικά, αλλά σε κάθε περίπτωση δε θέλαμε να δώσουμε έκταση. Απ’ότι βλέπω όμως η κατάσταση πάει να ξεφύγει. Παλαιότερα είχαμε πρόβλημα προς την πλευρά της Φορτέτσας. Τώρα έχουμε συνεχόμενη παρενόχληση των λεωφορείων σε Τσαλικάκι και Γάζι», ανέφερε ο κ. Βουλγαράκης.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, από την πλευρά του, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, καθώς και συλλόγους και φορείς της περιοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση της αστικής γραμμής για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, με όρους ασφάλειας για όλους.

Πηγή: creta24.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια