Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Μπογδάνος καταγγέλει ότι τηλεφωνούσε επί μισή ώρα στο Α.Τ. Κολωνού και κανείς δεν απαντούσε


Οι εικόνες που... έβγαλαν από τα ρούχα του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο λαμβάνουν χώρα στην πλατεία Πεσόντων Πυροσβεστών στα Πατήσια που σύμφωνα με τον ίδιο την έχουν καταλάβει «γύφτοι, έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους μέσα στην πλατεία»


Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ που σύμφωνα με τον ίδιο έπρεπε να γίνει με τιμές αρχηγού κράτους, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαμαρτύρεται για τις εικόνες που υποστηρίζει ότι αντικρίζει στα Πατήσια. Ο διαγραφείς από τη ΝΔ και νυν ανεξάρτητος βουλευτής που είχε τσακωθεί πρόσφατα με τον Φαήλο Κρανιδιώτη αποφάσισε να τοποθετηθεί στο Twitter για άτομα που υποστηρίζει ότι έκαναν κατάληψη σε πλατεία γράφοντας «παραδομένοι στην ανομία».


Οι εικόνες που... έβγαλαν από τα ρούχα του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο λαμβάνουν χώρα στην πλατεία Πεσόντων Πυροσβεστών στα Πατήσια που σύμφωνα με τον ίδιο την έχουν καταλάβει «γύφτοι, έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους μέσα στην πλατεία, έχουν στήσει ηχεία και κάνουν κόντρες και σούζες με τις μηχανές». Οπως αναφέρει, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού αλλά απάντηση δεν πήρε. Ομως μετά από παρότρυνση στο Twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάλεσε την Αμεση Δράση και ενημέρωσε για την... κατάληψη.


Αυτή τη στιγμή γύφτοι έχουν καταλάβει την Πλ. Πυροσβεστών στα Πατήσια. Έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους μέσα στην πλατεία, έχουν στήσει ηχεία και κάνουν κόντρες και σούζες με τις μηχανές. Το δε ΑΤ Κολωνού εδώ και μισή ώρα δεν απαντά σε κανένα τηλέφωνο. Παραδομένοι στην ανομία.
405
Απάντηση
Κοινοποίηση
 
Πηγή: reader.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια