Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Από τον Απρίλιο οι εκλογές - Κανονικά οι κρίσεις Ιανουαρίου και Μαρτίου


Του Ηλία Προύφα

Εκλογές από τον Απρίλιο και μετά. Είναι οριστικό και ”κλείδωσε” στην σημερινή, πρώτη, προεκλογική συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν κυβερνητικές πηγές, “ο πρωθυπουργός παραμένει συνεπής στη δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της 4ετίας και θα προσδιορίσει ο ίδιος ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία από τον Απρίλιο και μετά”.

Όσον αφορά τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, πληροφορίες που φθάνουν στο kranosgr, αναφέρουν ότι ισχύουν κανονικά τα όσα είχε πει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, πριν τα Χριστούγεννα, στην ετήσια συνάντηση με τους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες, όπου απαντώντας σε ερώτηση του kranosgr, τόνισε ότι οι κρίσεις θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους.

Αυτά που ισχύουν μέχρι αυτή τη στιγμή και φαίνεται πως έχουν ”κλειδώσει” είναι:

Σίγουρη η παραμονή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος έχει τη στήριξη του Πρωθυπουργού και του ΚΥΣΕΑ.

Κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων Στρατού και Ναυτικού έως τις 17 Ιανουαρίου. Δεν τίθεται προς το παρόν θέμα παράτασης της θητείας των ΑΓΕΣ και ΑΓΕΝ αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οι πιθανότητες είναι λίγες.

Κανονικά οι τακτικές κρίσεις του Μαρτίου.

Ήδη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, τις επόμενες ημέρες ετοιμάζει όπως προβλέπεται, τις εισηγήσεις του προς την πολιτική ηγεσία και τον Πρωθυπουργό.


Πηγή: kranosgr.com






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια