Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη - Θα είμαι υποψήφιος στον Εβρο για συμβολικούς λόγους




Οκ. Μητσοτάκης σημείωσε από την Αλεξανδρούπολη, ότι "δεν πιστεύω πως θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία".



"Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη και ουσιαστικά θα γίνουν σε χρονικό σημείο που πρακτικά θα έχουμε εξαντλήσει την τετραετία", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη Τύπου στην Αλεξανδρούπολη.



Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε μάλιστα ότι ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στην εκλογική Περιφέρεια Έβρου, για συμβολικούς λόγους, όπως είπε.


Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, "προσωπικά θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο. Έχω τη δυνατότητα να είμαι υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιφέρειες. Επιλέγω να είμαι στον Έβρο για λόγους συμβολικούς και για λόγους ουσιαστικούς. Και αυτό γιατί ο Έβρος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή τόσο των εθνικών προκλήσεων όσο και των αναπτυξιακών προκλήσεων και ευκαιριών που ξετυλίγονται”.





"Οι πολίτες πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρονται για πόλωση, ένταση και για μία επιστροφή σε μια ρητορική που παραπέμπει περισσότερο σε εποχές μνημονίων και όχι σε εποχές που η χώρα μας με αυτοπεποίθηση και με σιγουριά ατενίζει το μέλλον. Εμείς θα εξακολουθούμε να μιλάμε για αυτά τα οποία έχουμε κάνει και αυτά τα οποία θέλουμε να κάνουμε. Γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση αναγκάζεται να καταφύγει σε τέτοιες πρακτικές; Μπορώ ίσως να το εξηγήσω, όχι μόνο γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν. Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις, κάνεις αυτό το οποίο ξέρεις και η αξιωματική αντιπολίτευση ξέρει καλά να παίζει αυτό το παιχνίδι", σημείωσε ο πρωθυπουργός.



Αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι "δεν πιστεύω πως θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία".
Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη:

Πηγή: www.thetoc.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια