Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οικονόμου: «Υπονόμευση των Ενόπλων Δυνάμεων από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα μείνει καμία σκιά»






Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των υποκλοπών.

Ο Γιάννης Οικονόμου κάνει λόγο για υπονόμευση των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ τονίζει πως η δικαιοσύνη επιτελεί στο ακέραιο το έργο της.

Η κριτική Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ

«Η υπονόμευση των Ενόπλων μας Δυνάμεων από τον ΣΥΡΙΖΑ -με ατεκμηρίωτο και απολύτως αναξιόπιστο υλικό από ρυπαρά δίκτυα- υπερβαίνει κατά πολύ την ανευθυνότητα και τον καιροσκοπισμό, αγγίζοντας πια τα όρια της πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην Πατρίδα. Σε μια συγκυρία μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμη για την εθνική μας ασφάλεια, εξαιτίας εξωτερικών επιβουλών» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Αλήθεια, ποια είναι η διαδρομή αυτού του υποτιθέμενου υλικού; Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι η Κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Κι αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την κλονίσει κανείς. Η Κυβέρνηση είναι εγγυητής της ασφάλειας, της Δημοκρατίας και της ομαλότητας, όπως έχει αποδείξει με την ενίσχυση της αμυντικής μας ικανότητας, την αποτελεσματική διπλωματία, την προσήλωση στο εθνικό συμφέρον και τη θεσμικότητα» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου και προσθέτει:

«Είναι αποφασισμένη, και προπάντων ικανή, να μην επιτρέψει σε κανέναν, έσωθεν ή έξωθεν, να αποδυναμώσει και να πλήξει την Ελλάδα. Η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη επιτελεί στο ακέραιο το έργο της, ώστε να απαντηθούν όλα, ανάμεσα στα οποία και με ποιον τρόπο και για ποιους σκοπούς διοχετεύεται συστηματικά, από ρυπαρά δίκτυα, τέτοιο περιεχόμενο προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Η Κυβέρνηση εγγυάται ότι δεν θα μείνει καμιά σκιά και δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο βλάβης της Πατρίδας».



Πηγή: lawandorder.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια