Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ηλείας συγχαίρει το Τ.Α. Ήλιδας

Διαβάστε τξν ανακοίνωση:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τ.Α. Ήλιδας για την εξιχνίαση δυο περιπτώσεων απάτης, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, σε βάρος δυο επιχειρηματιών του νομού Ηλείας συνολικής χρηματικής αξίας 280.900 ευρώ. Ειδικότερα αστυνομικοί της προαναφερθείσας υπηρεσίας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία εξήντα (60) ημεδαπών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διαδικτυακή απάτη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης & για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και μάλιστα έρχεται σε μια περίοδο που οι περιπτώσεις διαδικτυακής και όχι μόνο απάτης βρίσκονται σε έξαρση, με πολλούς ανυποψίαστους πολίτες του νομού να πέφτουν θύματα, χάνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Η συγκεκριμένη επιτυχία των συναδέλφων του Τ.Α. Ήλιδας, η οποία έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχες επιτυχίες τους κατά το πρόσφατο παρελθόν, προήλθε μετά από πολύμηνη & ενδελεχή έρευνα και πιστοποιεί την εμπειρία και τον αναμφισβήτητο υψηλό επαγγελματισμό τους.

Έχουμε τονίσει πολλάκις πως το σύνολο του προσωπικού των υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας, αγωνίζεται καθημερινά για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες του νομού και θα συνεχίσει να το πράττει με ανιδιοτέλεια, προκειμένου να διαφυλαχτεί το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας.


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια