Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο στα δύο για το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής


Στα χέρια των Στελεχών του Τμήματος Αναζητήσεων βρίσκεται από χθες το απόγευμα ένας 64χρονος ο οποίος έμενε σε πολυτελέστατο σπίτι στα Βόρεια Προάστια και κυκλοφορούσε με ακριβά αυτοκίνητα. Φαίνεται όμως ότι ο πλούτος αυτός προήλθε από απάτες καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή κάθειρξης 9 ετών, φυλάκισης 20 μηνών καθώς και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Εμφανιζόταν ως επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα ως ιδιοκτήτης εργοστασίου στη Βουλγαρία ενώ είχε ανοίξει τα φτερά του και στην Αφρική όπου, δήθεν, είχε αντικείμενο το σκραπ.

Έπειθε τα θύματά του να του δώσουν χρήματα ώστε να τα επενδύσει σε ομόλογα στη Βουλγαρία όμως τελικά τα επένδυε σε αυτοκίνητα και σπίτια. Εκτιμάται ότι είχε βγάλει περίπου 500.000 ευρώ.

Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και παίρνει το δρόμο για τις φυλακές.


Τον ίδιο δρόμο παίρνει και ένας 60χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στη Γλυφάδα. σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πέντε 5 καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων 14 ετών και τριών 3 μηνών, για τα αδικήματα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση, έκδοσης εικονικών και πλαστών φορολογικών στοιχείων κατ’ εξακολούθηση και αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ’ εξακολούθηση.

Ο φυγόποινος είχε εταιρία που τροφοδοτούσε με αναλώσιμα και πρώτες ύλες ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης ωστόσο από το 2014 δεν είχε καταβάλει κανένα φόρο στο ελληνικό κράτος.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια