Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μέλη της γεωργιανής μαφίας διέρρηξαν σπίτι αστυνομικού - Προφυλακίστηκαν και οι δύο


Οι διαρρήκτες προφανώς δεν ήξεραν που έμπαιναν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και ήταν κάτι που το πλήρωσαν καθώς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Εισέβαλαν στο σπίτι αστυνομικού και άρπαξαν ρολόγια, 500 ευρώ και γυαλιά.

Δεν παρατήρησαν ότι στο σπίτι υπήρχαν κάμερες οι οποίες τους κατέγραψαν και έτσι στη συνέχεια τα στελέχη της Ασφάλειας αξιοποίησαν το υλικό και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον ένα.

Ξεκίνησαν την έρευνα για να τον εντοπίσουν κάτι που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Μάλιστα  βρήκαν τον 37χρονο σε ένα αυτοκίνητο όπου επέβαινε μαζί με τον 35χρονο συνεργό του. Και οι δύο Γεωργιανοί αντιστάθηκαν σθεναρά ωστόσο κατέληξαν στα κρατητήρια.

Στα σπίτια όπου έμεναν, στο αυτοκίνητο και στην κατοχή τους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:περίστροφο,
-25- φυσίγγια,
διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (φωτογραφικές μηχανές, συσκευή επικοινωνίας, tablet, σκληρός δίσκος, powerbank),
διάφορα κοσμήματα (κολιέ, βραχιόλια, ρολόγια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κλπ),
αρώματα,
πλήθος ασημικών αντικείμενων,
-9- ζεύγη γυαλιών ηλίου,
2 κινητά τηλέφωνα,
τηλεσκόπιο.

Μεταξύ των αντικειμένων που βρέθηκαν είναι και τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από το σπίτι του αστυνομικού ενώ ερευνάται η προέλευση των άλλων αντικειμένων και η συμμετοχή των κατηγορουμένων και σε άλλες ομοειδείς περιπτώσεις κλοπών.

Ο 37χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για τα αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και για εγκληματική οργάνωση, ενώ ο 35χρονος διέμενε στην Ελληνική επικράτεια στερούμενος σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων.

Και οι δύο που προφυλακίστηκαν, είναι σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Γεωργιανής Μαφίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια