Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μελίσσια: Οι διαρρήκτες έκλεψαν ακόμη και τη φωτογραφία του γιου της οικογένειας


Οι τρεις Ρομά διαρρήκτες το πρωινό της Παρασκευής αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν βρισκόταν κανένας στο σπίτι της οικογένειας στα Μελίσσια πήραν ένα σκεπάρνι από εξωτερική  ντουλάπα και έσπασαν την πόρτα. Εισέβαλαν στο εσωτερικό και έκαναν τα πάντα άνω κάτω ανοίγοντας ακόμη και τα ψυγεία.

Άρπαξαν κάποια τιμαλφή και τα έβαλαν σε μαξιλαροθήκη την οποία έκρυψαν κάτω από το κάθισμά του οδηγού του οχήματος που χρησιμοποίησαν.

Οι τρεις διαρρήκτες ηλικίας 18, 20 και 24 ετών αφού πήραν τα κλοπιμαία μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο και έφτασαν στη οδό Δημοκρατίας. Εκεί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τους θεώρησαν ύποπτους και τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν όμως ο οδηγός πάτησε γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη..

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην οδό Πεντέλης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα διαρρήκτη. Οι δύο συνεργοί το έβαλαν στα πόδια όμως λίγο αργότερα συνελήφθησαν και εκείνοι. Κάτω από το κάθισμα του οδηγού υπήρχε μία μαξιλαροθήκη στην οποία είχαν βάλει τα κλοπιμαία.

Πάνω στη μανία τους πήραν και έβαλαν στη μαξιλαροθήκη μια μικρή φωτογραφία του γιου της οικογένειας όταν ήταν παιδάκι και όταν οι ιδιοκτήτες πήγαν στο Τ.Α. Πεντέλης αναγνώρισαν τη φωτογραφία και τα κλοπιμαία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιοί εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας καθώς πέρυσι είχε γίνει κάτι ανάλογο. 

Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και κλοπή κατά συναυτουργία.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια