Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ν/Α: Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε το τρισάγιο στη μνήμη της Χαρίκλειας ΚΑΝΕΛΛΟΥ που «έφυγε» εν ώρα καθήκοντος




Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, την Κυριακή 22/01/2023 και ώρα 11:00, σε κλίμα κατάνυξης και σεβασμού, τελέστηκε τρισάγιο στο εικονοστάσι του Προφήτη Ηλία επί της Λεωφόρου Αλίμου αρ. 39 στον Άλιμο, το οποίο τοποθετήθηκε σε συνεννόηση με το Δήμο Αλίμου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της συναδέλφου μας Χαρίκλειας ΚΑΝΕΛΛΟΥ, η οποία ξημερώματα της Τετάρτης 20/07/2022 έχασε τη ζωή της αιφνιδίως κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο εν λόγω σημείο, αφού είχε προηγηθεί καταδίωξη.

Αρκετοί προσκεκλημένοι παρευρέθηκαν στο τρισάγιο, το οποίο τέλεσε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Α/Β΄ Πανοσιολογιώτατος κ. Αλέξιος ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ, τιμώντας την μνήμη της εκλιπούσας συναδέλφου, αλλά και την οικογένεια αυτής.

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ και τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ, εκπροσώπησε o Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος κ. Λάζαρος ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκπροσώπησε, ο Πρόεδρός της κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ.

Παρευρέθησαν: ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων Υποστράτηγος κ. Νικόλαος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού Υποστράτηγος κ. Αθανάσιος ΜΠΑΔΕΚΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχος κ. Δημήτριος ΔΑΒΑΛΟΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Άγγελος ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ.

Από τη Δημοτική αρχή του Δήμου Αλίμου το «παρών» έδωσαν: o Δήμαρχος κ. Ανδρέας ΚΟΝΔΥΛΗΣ, ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας και εποπτείας λειτουργίας του Θ.Ο.Π.Α.Α. και των χώρων άθλησης του Δήμου. κ. Νίκος ΑΛΒΑΝΟΣ και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κ. Χρυσόστομος (Τόμης) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, το μέλος του Δ.Σ. του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου και του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλίμου κ. Ιωάννης ΒΕΡΓΗΣ, ο κ. Νίκος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και το Τακτικό Μέλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλίμου κ. Ελευθέριος ΛΙΛΗΣ.

Από τον πολιτικό χώρο εκπροσώπησαν τη Νέα Δημοκρατία οι βουλευτές κ. Κωνσταντίνος ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ, κ. Γιάννης ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ και κ. Βασίλης ΣΠΑΝΑΚΗΣ, το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χρήστος ΣΠΙΡΤΖΗΣ και ο κ. Γιάννης ΜΟΥΖΑΛΑΣ, το ΠΑΣΟΚ ο κ. Παύλος ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ.

Επίσης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποστράτων Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής «Άγιος Αρτέμιος» κ. Δημήτριος ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ και ο εκπρόσωπος της UNESCO Νοτίων Προαστίων κ. Αντώνιος ΓΛΥΚΑΣ.

Κλείνοντας, ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα ΚΟΝΔΥΛΗ, στον Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αλίμου - Αξιωματικό ε.α. κ. Χρυσόστομο (Τόμη) ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ και στον ιδιοκτήτη της καφετέριας “Loft” στον Άλιμο κ. Αντώνη ΚΟΥΜΠΕΝΑ, για την πολύτιμη συμβολή τους στην τέλεση του σημερινού τρισάγιου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει.



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια