Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ναρκέμποροι σχεδίαζαν να χτυπήσουν αστυνομικό στόχο στην Κύπρο αλλά τους έπιασαν στην Αθήνα


Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό στην πρωτεύουσα της Κύπρου σχεδίαζαν να «χτυπήσουν» τα μέλη σπείρας εμπόρων ναρκωτικών, τα οποία συνέλαβαν πριν από λίγες ημέρες τα στελέχη της Δίωξης, στην Αθήνα.


Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές της HuffPost, πρόκειται για έξι άνδρες, υπηκόους Σερβίας και Κροατίας, στους οποίους πέρασαν χειροπέδες οι Έλληνες αστυνομικοί ως μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.


Τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έλαβαν πληροφορίες για το σχεδιαζόμενο «χτύπημα» των έξι ανδρών στη Λευκωσία και στη συνέχεια κατάφεραν να αποκτήσουν και δεδομένα, τα οποία επιβεβαίωσαν τη συγκεκριμένη πληροφορία.


Άμεσα ενημέρωσαν τηλεφωνικά τις αστυνομικές αρχές της Κύπρου, ενώ την Τετάρτη έφθασε στην Κυπριακή Αστυνομία και το επίσημο έγγραφο της Interpol με όλες τις λεπτομέρειες.




Κατά τη σύλληψή τους στη χώρα μας είχαν εντυπωσιάσει τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας όχι τόσο για τη δραστηριότητά τους στην εμπορία ναρκωτικών, αλλά κυρίως γιατί κατά τις έρευνες είχαν εντοπίσει στην κατοχή τους:
2 πλάκες εκρηκτικής ύλης «ΤΝΤ» βάρους -681- γραμμ.,
πυροκροτητής,
εξοπλισμός κατασκευής εκρηκτικών υλών,
αυτοσχέδιο ηλεκτρικό κύκλωμα,
2 μέρη φιάλης και κομμάτι μετάλλου εμφανώς στρεβλωμένο


Οι κυπριακές αρχές, τώρα, προσπαθούν να διαπιστώσουν για ποιον λόγο σχεδίαζαν το συγκεκριμένο χτύπημα στη Λευκωσία. 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΣΑΡΙΩΤΗΣ

Πηγή: huffingtonpost.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια