Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λεηλάτησαν το σπίτι γνωστού δικηγόρου στην Κάντζα



Μπήκαν στη μονοκατοικία βγάζοντας τους μεντεσέδες από την πόρτα της κουζίνας, άρπαξαν 10.000 ευρώ και χρυσαφικά μεγάλης αξίας και έγιναν καπνός


Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού δικηγόρου στη Κάντζα, και άρπαξαν σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, χρυσαφικά αξίας 35.000 ευρώ και 10.000 ευρώ σε μετρητά.

Η κλοπή σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης εβδομάδα. Ο 66χρονος δικηγόρος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τα μέλη της συμμορίας, που έφυγαν τρέχοντας όταν τον αντιλήφθηκαν να επιστρέφει στην οικία του.


Όπως κατήγγειλε το θύμα, στις 19:00 της περασμένης Πέμπτης, στάθμευσε το αυτοκίνητο του έξω από την οικία του στην οδό Νέστορος στην περιοχή της Κάντζας. Ξαφνικά είδε τρία άτομα, με κουκούλες, μάσκες κορωνοϊού και γάντια, να βγαίνουν από την μονοκατοικία του, και να τρέχουν στο δρόμο. Τους είδε, όπως είπε, στους αστυνομικούς να επιβιβάζονται σε ένα Skoda Octavia που οδηγούσε τέταρτος συνεργός τους. Ο οδηγός έκανε αναστροφή και κινήθηκε αντίθετα στην οδό Νεστόρος και μεγάλη ταχύτητα κινήθηκε προς τον κεντρικό δρόμο.


Ο δικηγόρος μπήκε στο σπίτι και διαπίστωσε ότι οι κλέφτες είχαν αφαιρέσει όλα τα χρυσαφικά της οικογένειας και 10.000 ευρώ. Οι δράστες είχαν μπει στη μονοκατοικία βγάζοντας τους μεντεσέδες από την πόρτα της κουζίνας και εισήλθαν στο εσωτερικό το οποίο λεηλάτησαν μέχρι να βρουν τα κλοπιμαία. Την έρευνα για τον εντοπισμό των μελών της συμμορίας, έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Παλλήνης.


Πηγή: www.vradini.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια