Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ημέρα κρίσης η σημερινή για την Καϊλή – Πώς θα προσπαθήσει να κερδίσει την αποφυλάκιση με “βραχιολάκι”

Τα νέα δεδομένα μετά τη συμφωνία Παντσέρι με τις Αρχές



Η Εύα Καϊλή, δηλαδή, θα επαναλάβει πως δε γνώριζε τίποτα για τη βαλίτσα και τα χρήματα και ότι δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα διαφθοράς.


Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Open, σημείωσε πως “η Εύα Καϊλή και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη για να αποδείξει την αθωότητά της“.

Τι αλλάζει μετά τη συμφωνία Παντσέρι με τους δικαστές

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος των Βρυξελλών Νίκος Κορογιαννάκης υπογράμμισε ότι η συμφωνία του Παντσέρι με τις Αρχές μπορεί να επηρεάσει και τη δική της θέση, καθώς τα στοιχεία που θα παρουσιάσει ο πρώην ευρωβουλευτής θα επηρεάσουν την εξέλιξη της δίκης.



Όπως είπε, “φυσικά, όποιος είναι αθώος δεν έχει να φοβάται τίποτα, όποιος είναι ένοχος από χθες δεν θα πρέπει να κοιμάται καλά“.


Με δηλώσεις του στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, ο Βέλγος δικηγόρος του πρώην ευρωβουλευτή δήλωσε ότι “ο Αντόνιο Παντσέρι είναι έτοιμος να πει όλη την αλήθεια και να συμβάλει στην αποτελεσματικότητα των ερευνών. Υπέγραψε τη συμφωνία συνεργασίας με τη Βελγική Ομοσπονδιακή Εισαγγελία σε κατάσταση πραγματικού ψυχολογικού σοκ”.


“Είναι στη διάθεση των ανακριτών όλη την ημέρα και τη νύχτα για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Ελπίζει να μην τύχει τίποτα το οδυνηρό στη σύζυγό του και στην κόρη του” πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “οι επόμενες ανακρίσεις του Παντσέρι αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες, με μυστικές συναντήσεις. Πέρα από το ότι η ποινή του θα μειωθεί στον ένα χρόνο φυλάκισης, πέτυχε αυτό που ήθελε, να μην αποκρύψει τίποτα από όλο αυτόν το φάκελο”.

Πηγή: debater.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια