Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον ξαναβρήκαν μπροστά τους τέσσερα χρόνια μετά - Ο ΑΜΕΑ οδηγός συμμορίας στα χέρια χέρια της ΕΛ.ΑΣ.


Τον Φεβρουάριο του 2019 οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες σε συμμορία Αλβανών που εμπλέκονταν στη δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και αυτός ο άνδρας που δεν είχε αριστερό πόδι και χέρι. Ήταν συνεργός σε ληστείες και οδήγησε ένα αυτόματο αυτοκίνητο από την Αθήνα μέχρι τη Κακαβιά ώστε να φυγαδεύσει στη γειτονική χώρα έναν από τους συνεργούς στη δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία.

Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος. Τέσσερα χρόνια μετά οι αστυνομικοί τον ξαναβρήκαν μπροστά τους καθώς εμπλέκεται σε συμμορία με 22 κλοπές και μία ληστεία σε Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία, Άρτα, Αχαΐα, Ευρυτανία και Κορινθία. Ο 44χρονος φέρεται ως μέλος και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε το ρόλο του οδηγού. Έφευγαν από την Αττική και πήγαιναν σε χωριά στην Περιφέρεια όπου έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια.

Αρκετές κλοπές έγιναν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν από τα σπίτια και διασκέδαζαν σε πανηγύρια στα χωριά τους. Τότε οι ποντικοί έβρισκαν την ευκαιρία να κλέψουν ό,τι βρουν και να εξαφανιστούν με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος. 

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων  ξεπερνά τις -200.000- ευρώ.

Σε μία περίπτωση η ιδιοκτήτρια σπιτιού σε χωριό της Αρκαδίας επέστρεψε στο σπίτι και τους είδε αν το κάνουν γης μαδιάμ. Δεν δίστασαν να την σπρώξουν για να εξαφανιστούν.

Οι αστυνομικοί εκτός από τον σοφέρ της συμμορίας συνέλαβαν άλλους τρεις συνεργούς και ερευνούν την εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές και ληστείες.

 

 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια