Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αύριο εκτός απροόπτου το ΚΥΣΕΑ για τις Κρίσεις στην Πυροσβεστική - Τί θα γίνει με τον Αρχηγό


Αύριο αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να γίνουν οι Κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο νυν Αρχηγός Αλέξιος Ράπανος να αποτελέσει παρελθόν μετά από μία θητεία που δεν κράτησε καλά καλά ένα χρόνο.


Aναμένεται με ενδιαφέρον το πρόσωπο θα τον αντικαταστήσει. Αν δηλαδή θα γίνει νέος Αρχηγός ο νυν Υπαρχηγός Ιωάννης Πετρούτσος ή αν θα υπάρξει έκπληξη με τον κύριο Γεώργιο Πουρνάρα που σήμερα είναι Επιτελάρχης.

Η αλήθεια είναι ότι η θητεία του κυρίου Ράπανου που χαρακτηρίζεται ως χαμηλών τόνων αξιωματικός κρίνεται ως επιτυχημένη καθώς η κρίσιμη αντιπυρική περίοδος πέρασε με σοβαρές πυρκαγιές οι οποίες όμως αντιμετωπίστηκαν χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και με σχετική επιτυχία δεδομένων των συνθηκών που είχαμε στη χώρα με ισχυρούς ανέμους και καύσωνες.

Υ.Γ. Αν υποθέσει κανείς ότι πληρώνει το μάρμαρο για τη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη τον Ιούλιο μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Αρκεί να ρωτήσει κάποιον που εκείνο το απόγευμα ήταν στην περιοχή για να του εξηγήσει τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και πως η φωτιά ''έτρεχε'' με μεγάλη ταχύτητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Βεβαίως δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης εικόνα για τα πεπραγμένα της θητείας Ράπανου. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλύτερα η Πολιτική Ηγεσία και οι Ανώτατοι Αξιωματικοί του Σώματος.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια