Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια αλληλέγγυων -ΥΜΕΤ στη δίκη για την υπόθεση μαστροπείας στην Ηλιούπολη


Αναζητείται από ποιους έχουν ενδεχομένως διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενος αξιόποινες πράξεις

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου την προπαραμονή των Χριστουγέννων κατά τη διάρκεια εκφώνησης της απόφασης για την υπόθεση μαστροπείας στην Ηλιούπολη, με θύμα μια 19χρονη, βρίσκονται στο επίκεντρο έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Το πανδαιμόνιο που επικράτησε μέσα στη δικαστική αίθουσα σε συνδυασμό με τη σχετική αναφορά που συνέταξε ο εισαγγελέας της έδρας περιγράφοντας όσα ακολούθησαν αποτελούν αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας ερευνάται αν και από ποιους έχουν ενδεχομένως διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενος αξιόποινες πράξεις.

Υπενθυμίζεται το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο αστυνομικό για εμπορία ανθρώπων, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 6 μηνών και αποφάσισε η έφεση του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος. Το πρωτόδικο δικαστήριο καταδίκασε τον πρώην σύντροφός της κοπέλας σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών ενώ δεν του δόθηκε αναστολή έκτισης της ποινής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της 19χρονης με δήλωση τους έχουν σημειώσει ότι θα εξαντλήσουν αλλά τα νόμιμα μέσα ζητώντας από τον αρμόδιο εισαγγελέα να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.


Πηγή: news.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια