Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λύθηκε το μυστήριο με το ακέφαλο πτώμα στη Θεσσαλονίκη - Παραμένει άγνωστο το κίνητρο των δολοφόνων


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έβαλαν τέλος στο μυστήριο με το ακέφαλο πτώμα που είχε βρεθεί πριν δυόμιση χρόνια σε ερημική τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη. Το πτώμα ανήκει σε έναν Ιρακινό, κουρδικής καταγωγής που βρέθηκε αποκεφαλισμένος.

Στην αρχή υπήρξε η εκτίμηση ότι ο 32χρονος είχε χάσει τη ζωή του από παράσυρση ωστόσο και μετά την αυτοψία του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε η εγκληματική ενέργεια καθώς βρέθηκαν κάλυκες όπλου.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι το θύμα που είχε οικογένεια διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με μία γυναίκα η οποία την εποχή αυτή έμενε στο Βέλγιο. Συγγενικά της πρόσωπα τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν διακόψει τη σχέση αυτή. 

Παράλληλα προέκυψε και η πιθανή εμπλοκή του διακίνηση μεταναστών με το θύμα να ξοδεύει χρήματα σε καζίνο και τυχερά παιχνίδια.

Την ημέρα της δολοφονίας του είχε συναντηθεί και είχε δειπνήσει με δύο ομοεθνείς του οι οποίοι κατόπιν τον σκότωσαν. 

Ο ένας εγκατέλειψε τη χώρα και επέστρεψε στο Ιράκ ενώ ο δεύτερος κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι και πριν από λίγο καιρό όταν συνελήφθη για διακίνηση μεταναστών και δεν έδωσε στοιχεία για το κίνητρο. Εκτιμάται πάντως ότι οι δολοφόνοι είτε τον σκότωσαν για οικονομικές διαφορές από τη διακίνηση είτε είχαν εντολές να το κάνουν από συγγενείς της ερωμένης του θύματος.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια