Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Την παραίτηση Μητσοτάκη ζήτησε ο Τσίπρας


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τη συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

Επισκέφθηκα την Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου. Οι υποκλοπές έγιναν από ένα εγκληματικό δίκτυο που λειτουργούσε εντός του Μεγάρου Μαξίμου και καθοδηγούνταν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Πλέον δεν μιλάμε με κάποιες εικασίες ή βάσει δημοσιευμάτων, αλλά με αποδείξεις που συνέλεξε η ΑΔΑΕ στους ελέγχους που διενήργησε στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Αυτοί οι έλεγχοι επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας.

Η ΕΥΠ, την ευθύνη της οποίας έχει ο κ. Μητσοτάκης, με πρόσχημα την εθνική ασφάλεια και με αλλεπάλληλες αποφάσεις της Εισαγγελέως κ. Βλάχου, υπέκλεπτε τις πολιτικές επικοινωνίες πολιτικών προσώπων, υπουργών, βουλευτών, ευρωβουλευτών, δημοσιογράφων, ακόμη και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτή η εκτροπή, σε ένα κράτος δικαίου, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών και της συγκάλυψης, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και οφείλει να παραιτηθεί.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με λεπτομέρειες αύριο στην Βουλή. «Το φως της αλήθειας» ήδη νίκησε «το σκοτάδι της συγκάλυψης» και είναι βέβαιο ότι η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη θα νικήσουν.



Πηγή: ant1news.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια