Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Πελοποννήσου Αθανάσιο Κολυβήρα


Μετά από τριάντα δύο χρόνια υπηρεσίας, γεμάτος ζωντανές αναμνήσεις αλλά και υπέροχες εμπειρίες, αποχωρώ σήμερα από το Πυροσβεστικό Σώμα.

Κατά την αποστρατεία μου, αισθάνομαι πρώτα από όλα, την ειλικρινή ανάγκη, να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, με τους οποίους υπηρέτησα όλο αυτό το διάστημα, για την άριστη συνεργασία, την συλλογική προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα, για την αντιμετώπιση των συμβάντων. Είμαι βέβαιος, πως θα συνεχίσετε με το ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση, να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, για την προστασία, της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Ευχαριστώ την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, που μου εμπιστεύθηκε σημαντικές θέσεις όλο αυτό το διάστημα, με τελευταίο σταθμό την διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την οποία υπηρέτησα για τρία χρόνια, με γνώμονα τα ιδανικά και την αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος, την δικαιοσύνη, το υπηρεσιακό συμφέρον αλλά και τον σεβασμό στον
πυροσβέστη.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τα στελέχη των εμπλεκόμενων φορέων, για την άψογη συνεργασία, αλλά και τα Μ.Μ.Ε. για τη σημαντική συμβολή τους στην ανάδειξη του πυροσβεστικού έργου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τα μέλη των Εθελοντικών Ομάδων, για την προσφορά
τους στο κοινωνικό σύνολο και στο φυσικό περιβάλλον.
Στον νέο Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Πελοποννήσου, εύχομαι υγεία, δύναμη, τύχη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, για την κατανόηση που επέδειξε και την αμέριστη συμπαράσταση που μου παρείχε, σε όλη μου την σταδιοδρομία καθώς και όσους στάθηκαν δίπλα, μου στις δύσκολες περιστάσεις της επαγγελματικής μου πορείας.
Εύχομαι σε όλους υγεία και κάθε καλό σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.


Πηγή:  korinthostv.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια