Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης συναντήθηκε η Πρόεδρος της Ένωσης Ροδόπης


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 15:00΄, μετά από αίτημά μας και ενόψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της χώρας μας στην Κομοτηνή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου μας κ. Σταυρούλας ΤΖΑΤΖΑΝΑ με τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θράκης κ. Χρήστο ΜΕΤΙΟ, στο γραφείο του στο κτίριο της Περιφέρειας Α.Μ.Θ..

Η Πρόεδρός μας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη για το διαρκές έμπρακτο ενδιαφέρον του και τις ενέργειές του που αφορούν στον εφοδιασμό των Υπηρεσιών της Δ.Α. Ροδόπης με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και καινούρια υπηρεσιακά οχήματα μέσω του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α., τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι υπηρετούντες στο νομό Ροδόπης αστυνομικοί και για τα αιτήματα της Ένωσής μας.

Τη συνάντηση απασχόλησαν κυρίαρχα δύο θέματα. Η επέκταση της καταβολής και στους αστυνομικούς που υπηρετούν στο νομό Ροδόπης, του επιδόματος ύψους 100€ που θεσπίστηκε με το νόμο 4472/2017 και η αναγκαιότητα κάλυψης των 99 κενών οργανικών θέσεων χαμηλόβαθμου αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ροδόπης.

Από την Πρόεδρό μας, κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα και έγινε εκτενής ανάλυση των θεμάτων και των ισχυρισμών μας που καταγράφονται σε αυτό και καθιστούν αδιαμφισβήτητο το δίκαιο των αιτημάτων μας. Ζητήθηκε δε, η εκ μέρους του κ. Περιφερειάρχη προώθηση του υπομνήματός μας στον κ. Πρωθυπουργό στα πλαίσια της συνάντησής τους την Παρασκευή 13-01-2023, κατά την επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού στην πόλη της Κομοτηνής.

Από πλευράς του ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε ότι αναγνωρίζει την υψηλή προσφορά των αστυνομικών, αλλά και της Ένωσής μας, στην τοπική κοινωνία της Ροδόπης. Συντάχθηκε απόλυτα με το δίκαιο των δύο αυτών αιτημάτων μας και δεσμεύτηκε ότι θα τα προωθήσει προς επίλυση αρμοδίως στην Κυβέρνηση και στον κ. Πρωθυπουργό της χώρας μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα




Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια