Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιδιοκτήτες καφετέριας στο Μενίδι έβλεπαν από την κάμερα τον ληστή να τους ξαφρίζει την περιουσία τους




Άρπαξε και ένα αναψυκτικό και πατατάκια



Σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν αντιμέτωποι οι ιδιοκτήτες καφέ στο Μενίδι. Την ώρα που το μαγαζί ήταν κλειστό, λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα, διακρίνεται στην κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης ένας άνδρας φορώντας μάσκα κατά του κορονοϊού και κουκούλα, να προσπαθεί να παραβιάσει την είσοδο του καταστήματος.



Μάλιστα όταν περνάνε δύο αυτοκίνητα, προσποιείται τον ιδιοκτήτη και σταματάει την προσπάθεια με μανία να ανοίξει πόρτα. Μόλις περνούν συνεχίζει το παράνομο έργο του. Καταφέρνει να μπει μέσα αρπάζοντας διάφορα πράγματα και στη συνέχεια φαίνεται να τρέχει μακριά.



Η ιδιοκτήτρια του καφέ στο Μενίδι συγκλονισμένη αναφέρει στο DEBATER:






“Πριν διακρίνεται από την κάμερα να περνάει χωρίς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και να κοιτάει το χώρο. Στη συνέχεια έρχεται με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, εμείς μένουμε από πάνω και το βλέπαμε ζωντανά στην κάμερα ασφαλείας να μας λεηλατούν την περιουσία μας. Ο διαρρήκτης έκλεψε ένα laptop και φεύγοντας φαίνεται ότι πεινούσε και άρπαξε ένα αναψυκτικό και πατατάκια. Μας έκανε μεγάλη ζημιά στην κλειδαριά και πραγματικά πρέπει να γίνει κάτι στην περιοχή, γιατί η εγκληματικότητα έχει «χτυπήσει κόκκινο”.

Πηγή: debater.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια