Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λιβαδειά: Οπαδοί του Ολυμπιακού έστειλαν στο νοσοκομείο οπαδό του Ολυμπιακού


Το γκολ του Θανάση Ανδρούτσου στο παιχνίδι που έγινε στις 9 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Λιβαδειάς και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στον Λεβαδειακό προκάλεσε όπως είναι λογικό πανηγυρισμούς στους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Ένας νεαρός σήκωσε τα χέρια του για να πανηγυρίσει και έριξε κατά λάθος τη μπύρα από το χέρι ενός άλλου οπαδού που ήταν δίπλα του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει παρεξήγηση και ο νεαρός και δεχθεί επίθεση και να καταλήξει με σπασμένο σαγόνι στο νοσοκομείο.

Έγινε η καταγγελία στην αστυνομία με την επίθεση να εξιχνιάζεται από τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς τα οποία σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο ατόμων την οποία διαβιβάζουν στον Εισαγγελέα.

Μάλιστα ο ένας έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές καθώς έχει συλληφθεί για οπαδική βία το 2014.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης DIMILIVE είπε…
Μπραβο στο αστυνομικο τμημα λιβαδειας👍💪🇬🇷
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κανείς εχέφρων άνθρωπος δεν θα αφήσει το σπιτάκι του να πάει στο γήπεδο για να ανακατευτεί με τους χούλιγκαν. όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα (πίτουρα = "φίλαθλοι"-χούλιγκαν όλων των ομάδων) των τρώνε οι κότες (κότες = νοσοκομεία, αστυνομικό τμήμα κλπ.
Την επόμενη φορά ελπίζω να βάλει μυαλό ο άνθρωπος και να βλέπει τους αγώνες από την ασφάλεια μια ήρεμης καφετέριας ή τον καναπέ του σπιτιού του.
Αν θέλει γήπεδο ας πάει σε μια πολιτισμένη χώρα όπως την Αγγλία ή τη Γερμανία ή την Ισπανία να δει ποδόσφαιρο σαν άνθρωπος.