Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την Ετήσια Γενική Συνέλευση - Κοπή βασιλόπιτας 2023, σε αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού ξενοδοχείου στη Δράμα, παρουσία μελών από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας ΑΜΘ, καθώς και εκλεκτών προσκεκλημένων.



Την κοπή Βασιλόπιτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Δωρόθεος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Δράμας κ. ΜΠΛΟΥΧΟΣ Κωνσταντίνος (Ν.Δ.) και κ. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Θεόφιλος (ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.), εκπρόσωπος της Βουλευτού Δράμας κας ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ Χαράς (ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΚΙΝ.ΑΛ.), ο πρώην βουλευτής Δράμας κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτριος (Ν.Δ.), ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δράμας κ. ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Γρηγόριος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Χρήστος, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ Εμμανουήλ, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος, ο Γενικός Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Καβάλας Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ιωάννης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ροδόπης Ταξίαρχος κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Διευθυντής της Δ.Α. Δράμας Αστυν. Διευθυντής κ. ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ξάνθης Αστυν. Διευθυντής κ. ΓΙΩΡΗΣ Πασχάλης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης Αστυν. Διευθυντής κ. ΤΣΙΑΡΑΣ Λάμπρος, οι εκπρόσωποι της Δ.Α. Ορεστιάδας και της Σχολής Αστυφυλάκων, ο εκπρόσωπος του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Δράμας και ο Διοικητής των Π.Υ. Ν. Δράμας Πύραρχος κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Ιωάννης.


Επίσης, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), εκπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Παγκρήτιας Ένωσης, Ηπείρου και Θεσσαλίας), του Σωματείου Αστυν. Υπαλλήλων Ν. Δράμας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Δράμας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Έβρου, του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Α.Μ.Θ., του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Δράμας, της τοπικής Διοίκησης Δράμας της Δ.Ε.Α (Ι.Ρ.Α), ο νομικός σύμβουλος της ΕΑΑΜΘ, άλλοι επίσημοι-εκπρόσωποι θεσμών και φορέων, καθώς και πληθώρα μελών της Ένωσής μας.


Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, έλαβε χώρα συνδικαλιστική ενημέρωση, απολογισμός πεπραγμένων και ισολογισμού από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο. Απηύθυναν εν συνεχεία χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ. ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος, ο Γενικός Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος.


Ακολούθησε ανακήρυξη του Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιου ως Επίτιμου Προέδρου της Ένωσης Αξ/κών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. και απονομή τιμητικής πλακέτας σε αυτόν, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στην Ένωσή μας. Έλαβε χώρα επίσης η αδελφοποίηση, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δ.Σ. τους, ένεκα της διαχρονικής αγαστής συνεργασίας τους, ανάμεσα στην Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στην Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της κ. ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ Στυλιανός, γεγονός με ιδιαίτερη συμβολική σημασία, λόγω του ακριτικού χαρακτήρα των δύο Ενώσεων.


Η όμορφη εκδήλωση της Ένωσής μας, έκλεισε με την παράθεση γεύματος μετά ζωντανής μουσικής, σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τα μέλη μας.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια