Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε βενζινάδικο και πήρε φωτιά


Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε αντλίες πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 13:00, στο βενζινάδικο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμές συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε με ταχύτητα πάνω στις αντλίες καυσίμων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά.

Άμεσα λειτούργησαν τα συστήματα πυρασφάλειας του πρατηρίου, ενώ σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν επί τόπου τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και προχώρησαν στην κατάσβεση.

Από το περιστατικό, όπως φαίνεται και στις εικόνες του protothema.gr, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο πρατήριο καυσίμων και στο αυτοκίνητο.

Όπως ανέφερε ο επιπυραγός, Δημήτρης Βλάχος, η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και με χρήση αφρογονου υλικού κατάφεραν να σβήσουν πολύ γρήγορα την πυρκαγιά, χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους. Παράλληλα, λειτούργησαν τα μέτρα ασφαλείας της αντλίας του πρατηρίου υγρού καυσίμων και προηγήθηκε προσπάθεια κατάσβεσης από τους εργαζόμενους με χρήση πυροσβεστήρων.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν τέσσερα υδροφόρα οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: thesstoday.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια