Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αίτημα για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό υπέβαλε η Ένωση Ηρακλείου


Η Ένωση Ηρακλείου ζητά να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κρήτη ώστε να συζητηθούν θέματα που απασχολούν όχι μόνο το αστυνομικό προσωπικό του νησιού αλλά ολόκληρης της χώρας:



Ενόψει της επικείμενης επίσκεψης του αξιότιμου κ. Πρωθυπουργού στο Νομό Ηρακλείου και στα πλαίσια των συναντήσεων με φορείς της πόλης μας, παρακαλούμε ως Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, όπως δεχθεί αντιπροσωπεία αυτής, για ολιγόλεπτη συνάντηση-συζήτηση με κυρίως θέματα:

- Αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνο,

- Την εξαίρεση του επιδόματος των εξακοσίων (600) ευρώ που λάβαμε προ ημερών, από την καταβολή φόρου που θα προκύψει κατά τη φετινή δήλωση φορολογίας εισοδήματος,

- Την καταβολή εκλογικού επιδόματος στο Αστυνομικό προσωπικό κατά τις προσεχείς Εθνικές και Δημοτικές-Περιφερειακές Εκλογές

- Την ενίσχυση της Δ.Α. Ηρακλείου με Αστυνομικό προσωπικό κατά τις επικείμενες Τακτικές Μεταθέσεις έτους 2023.



Σεβόμενοι τον πολύτιμο χρόνο και τις ιδιαιτερότητες της σύντομης επίσκεψης του κ. Πρωθυπουργού στο Νομό μας, παρακαλούμε όπως εξεταστεί θερμά το αίτημα μας αναφέροντας σας εκ των προτέρων την ιδιαίτερη τιμή και χαρά προς τη συνάντηση αυτή.







Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου


 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια