Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. καλωσόρισε τους 600 νέους Ειδικούς Φρουρούς


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η 21η Ιανουαρίου αποτελεί μια ξεχωριστή ημέρα για εξακόσιες περίπου ελληνικές οικογένειες, για εξακόσιους νέες και νέους Ειδικούς Φρουρούς που ξεκίνησαν το επαγγελματικό τους ταξίδι στα δύσκολα και επικίνδυνα μονοπάτια του καθήκοντος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ανεξάρτητα από το χρώμα στολής που θα περιβληθούν ανεξάρτητα από τα υπηρεσιακά καθήκοντα που θα κληθούν να ασκήσουν στο προσεχές ή στο απώτερο μέλλον, αποτελούν μέρος του τεράστιου Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος στο σύνολό του αποτελεί την ασπίδα της κοινωνικής προστασίας και της κοινωνικής ειρήνης της Πατρίδας μας !!

Το Σάββατο με τη χορήγηση φύλλων πορείας στους υπόλοιπους εξακόσιους περίπου Ειδικούς Φρουρούς, ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση χιλίων περίπου νέων Συναδέλφων, αφού η Ελληνική Αστυνομία ενέταξε στην οικογένεια της έναν μεγάλο αριθμό ικανών νέων, με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά τόσο σε σωματικό και μορφωτικό επίπεδο αλλά κυρίως νέους, που επέλεξαν μια εργασία που απαιτεί υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, αίσθημα αυτοθυσίας και προσήλωσης στο καθήκον !

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦΕΑΑ υποδέχτηκαν στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ, τις νέες και τους νέους Ειδικούς Φρουρούς, καλωσορίζοντάς τους στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχόμενοι παράλληλα καλές και ανώδυνες υπηρεσίες σε όλη τους την υπηρεσιακή ζωή!

Με την ευκαιρία της συναντήσεως μας αναπτύξαμε τις απόψεις μας σχετικά με το ιδιαίτερο νομικό καθεστώς που τους διέπει και που πρέπει άμεσα να καταργηθεί ή να τροποποιηθεί, απαντήσαμε σε ερωτήματα και αφουγκραστήκαμε προβληματισμούς και προτάσεις τους. Δεσμευτήκαμε ότι σύντομα τα Συνδικαλιστικά όργανά μας θα κινήσουν επίσημες διαδικασίες συζήτησης και αποφάσεων σε σχέση με τα υφιστάμενα ζητήματα.

Διαβεβαιώνουμε και τους νέους Συναδέλφους ότι το ΣΕΦΕΑΑ θα τηρήσει απαρέγκλιτα και για αυτούς, την τεράστια ηθική υποχρέωση που έχει αναλάβει και τηρεί για πολλά χρόνια για όλους τους Συναδέλφους , της ΣΤΗΡΙΞΗΣ, της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ και της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στις κακοτοπιές που ενδεχομένως προκύψουν μόνο και μέσα από τον αγώνα και την προσπάθειά τους να τιμήσουν την στολή τους, την Ελληνική Αστυνομία και την Πατρίδα μας !!

Για το Δ.Σ

   -O-                                                               -O-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                      ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 



Πηγή: sefeaa.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια