Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαγνησία: Από ακατάσχετη αιμορραγία πέθανε 53 χρονος Λαρισαίος, μετά από τροχαίο στο Αερινό


Σήμερα το πρωϊ στη νέα εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης (ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη στο Αερινό), έγινε θανατηφόρο τροχαίο. Συγκεκριμένα, μια νταλίκα οδηγούμενη από έναν άντρα 46 ετών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε στο νωτιαίο τμήμα φορτηγού ψυγείου οδηγούμενο από 54 χρονο. 

Το φορτηγό ήταν ακινητοποιημένο στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α), λόγω μηχανικής βλάβης ενώ ο οδηγός του ευρισκόταν εκτός αυτού, εκτελώντας εργασίες επισκευής. Ως οδηγός της νταλίκας προσέκρουσε στο φορτηγό και τραυμάτισε τον οδηγό του στο δεξί πόδι, και άμεσα μεταφέρθηκε με Σταθμό ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου κατέληξε, από ακατάσχετη αιμορραγία. Στα οχήματα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές καθώς επίσης και στις μεταλλικές μπάρες ασφαλείας. 

Από τους Αστυνομικούς του Τ.Τ Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε στους οδηγούς, έλεγχος μέθης με την ειδική ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο) με αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ η κυκλοφορία και η οδήγηση των εμπλεκόμενων οχημάτων είναι νόμιμη.

 Ο οδηγός της νταλίκας συνελήφθη, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή . Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ Αυτοκινητόδρομων ΠΑΘΕ Μαγνησίας.



Πηγή: gegonota.news






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια