Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δράμα: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που συνελήφθη για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης


O 36χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της συντρόφου του και αποπειράθηκε να κάνει κάτι ανάλογο σε ένα φίλο του παιδιού απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 36χρονος προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά τον 15χρονο φίλο του γιου της συντρόφου του ο οποίος έμεινε στο σπίτι τους τα Χριστούγεννα. Το θύμα το είπε στη μητέρα του η οποία ήταν εκείνη που ξεκλείδωσε την υπόθεση καθώς προέκυψε ότι ο συλληφθείς κακοποιούσε από τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022 και το παιδί της συντρόφου του.

Η σύντροφος του 36χρονου φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες να δηλώνει άγνοια για όσα συνέβαιναν τον τελευταίο χρόνο στο σπίτι όπου έμεναν όλοι μαζί υποστηρίζοντας ότι ο γιος της δεν της είχε πει τίποτα.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ 15ΧΡΟΝΟΥ "Πήγε το βράδυ και μου ζήτησε να κοιμηθεί εκεί. Και του είπα εννοείται. Είχα εμπιστοσύνη στο ζευγάρι...Δεν μου το έλεγε ο γιος μου. Μετά από δύο μέρες τον πίεσαν όλη του η παρέα. Το ανέφερε στην παρέα του. Την Τρίτη ήμουν στη δουλειά. Μου είπε μαμά πρέπει να φύγεις από τη δουλειά έχω να σου πω κάτι πολύ σοβαρό διότι δεν μπορώ άλλο να το κρύβω. Έφυγα από τη δουλειά μου είπε το συμβάν και μετά κινήθηκα με τις αστυνομίες κτλπ".

Ο 36χρονος αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στις φυλακές.

 










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια