Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Πέφτω, πέφτω": Σοκ στο Αγρίνιο με 35χρονο που έβαλε φωτιά στο σπίτι του και αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό




Σοκ στην πόλη του Αγρινίου με έναν 35χρονο άνδρα, που έβαλε αρχικά φωτιά στο σπίτι του και στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου από ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας.



Σοκ στην πόλη του Αγρινίου με έναν 35χρονο άνδρα, που έβαλε αρχικά φωτιά στο σπίτι του και στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου από ταράτσα πενταόροφης πολυκατοικίας, μπροστά σε δεκάδες έντρομους και άναυδους γείτονες του.



Το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου τις 11 το βράδυ της Δευτέρας. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε αρχικά γύρω στις 22:40 και έσπευσε για την κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα 1ου ορόφου.


Το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο και οι πυροσβέστες εισήλθαν στον χώρο από το μπαλκόνι όπου ανέβηκαν με σκάλα. Οι φλόγες έζωναν το σπίτι, μέσα ωστόσο δεν ήταν κανείς.



Ο νεαρός άνδρας είχε ήδη ανέβει στην ταράτσα αποφασισμένος να αυτοκτονήσει, ενδεχομένως έχοντας πρώτα κόψει τις φλέβες του. "Πέφτω, πέφτω", φώναζε και προέβη στο απονενοημένο διάβημα, έπεσε στο κενό και βρήκε φρικτό θάνατο.


Όπως αναφερει η ιστοσελίδα agrinionews, η τραγωδία σημειώθηκε μπροστά σε συγκλονισμένους συμπολίτες που ήταν στο δρόμο και στα μπαλκόνια, με κάποιους από αυτούς να φωνάζουν για να τον αποτρέψουν.

Στον τόπο του συμβάντος, στο ύψος του 3ου γυμνασίου και του κοινόχρηστου χώρου με τα γηπεδάκια, κινητοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς το μοιραίο δεν μπορούσε να αποτραπεί.

Πηγή: www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια