Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέο Φάληρο: Συνελήφθη 33χρονος μετά από καταδίωξη




Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 13-1-2023 στο Νέο Φάληρο, 33χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, για απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι αστυνομικοί κρίνοντας ύποπτο αυτοκίνητο, που κινούταν στο Νέο Φάληρο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το κάλεσαν σε έλεγχο. Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, ενώ οι αστυνομικοί τον ακολουθούσαν και τον καλούσαν διαρκώς να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Έπειτα, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Νέου Φαλήρου και ο οδηγός τράπηκε σε φυγή με τα πόδια. Μετά από συνεχείς αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 33χρονο, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Καμινίων- Νέου Φαλήρου όπου και συνελήφθη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (γάντια, κατσαβίδι, φακός, κουκούλα), πινακίδες κυκλοφορίας έτερου αυτοκινήτου, καθώς και οι πινακίδες του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο κατηγορούμενος. Όπως προέκυψε, το όχημα είχε κλαπεί την 5-1-2023 από την περιοχή του Αλίμου.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Καμινίων- Νέου Φαλήρου και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
100% ηταν ρομα. αλλα παντου μαθαμε να γραφουμε "ημεδαπος"..