Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλλιθέα: Έκρυβε σε ηλεκτρική σκούπα 22.000 ευρώ – Πώς ο κοριός της ΕΛΑΣ έπιασε τη σπείρα








Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι της στην Καλλιθέα βρήκαν τις δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα στο εσωτερικό της ηλεκτρικής συσκευής. Συνολικά στις έρευνες που έγιναν στις οικίες των 16 συλληφθέντων στη Δυτική Αττική, το Κερατσίνι, την Καλλιθέα και το κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν περίπου 30.000 ευρώ και πλήθος κλοπιμαίων.

Το Vradini.gr εξασφάλισε φωτογραφικό ντοκουμέντο με τα ευρήματα της αστυνομίας. Η σπείρα δρούσε τον τελευταίο χρόνο και με το πρόσχημα της ενοικίασης σπιτιού ή αγοράς επίπλων «τρύπωνε» σε οικίες σε όλη την Αττική και άρπαζε από τα θύματα της χρήματα, χρυσαφικά, ρολόγια και λίρες. Εντόπιζε τα θύματα σε αγγελίες και μετά από τηλεφωνική επαφή έκλειναν ραντεβού ως υποψήφιοι ενοικιαστές ή αγοραστές.




Ένας άνδρας και μια γυναίκα έμπαιναν στο σπίτι και απασχολούσαν τον ιδιοκτήτη και οι συνεργοί τους έκλεβαν ανενόχλητοι στα υπνοδωμάτια. Από την Δημόσια Ασφάλεια ταυτοποιήθηκαν 70 κλοπές με την λεία της συμμορίας να ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ. Τους τελευταίους μήνες ο «κοριός» της αστυνομίας κατέγραφε τις συνομιλίες των μελών της εγκληματικής ομάδας.

Πηγή: lawandorder.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια