Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Ηρακλείου με τους τραυματίες αστυνομικούς των Μαλαδων 2008


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μαλάδες Ηρακλειου... 22 Ιουνίου 2008... Ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα που έμελλε να σημαδέψει τις οικογένειες τριών (3) εξαίρετων συναδέλφων μας αλλά και ολοκληρη την τοπική Αστυνομία μετά από αιματηρή ένοπλη ενέδρα καλλιεργητή φυτείας χασις. Πολλοί από εμάς δεν είχαμε εισαχθεί καν στο ένδοξο Σώμα μας. Άλλοι με αγωνία και τις καρδιες να χτυπάνε ασταμάτητα περιμέναμε να ακούσουμε τα νέα για την κατάσταση της υγείας των φίλων και συναδέλφων μας. Τελικά με την τεράστια ψυχική τους δύναμη τα κατάφεραν και βρεθηκαν πίσω στις οικογένειες τους.

Σαν Ενωση αστυνομικων υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε τις Άγιες αυτές ημέρες ήταν να εκπληρώσουμε το χρέος και συνάμα την Τιμή να βρεθούμε κοντά στους συναδέλφους μας αυτούς, δείχνοντας τους παράλληλα ότι ποτέ δε θα ξεχάσουμε την αυταπάρνηση, το ζήλο και την προσφορά τους στο Σώμα. Έτσι 31-12-2022 λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους και μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης μας, αντιπροσωπεία αυτού συναντήθηκε με τον Γιάννη, το Γιώργο και το Θοδωρή, όπου σε κλίμα χαράς αλλά και συγκινησης, συζητήθηκαν τα λάθη και οι παραλείψεις της συγκεκριμένης επιχείρησης και με θέρμη ακούσαμε τις συμβουλές τους και τις εμπειρίες τους από την πορεία τους στις πιο μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., ενώ τους μοιρασαμε συμβολικα βασιλόπιτες και άλλα είδη για το γιορτινό τραπέζι, αντάλλασοντας και τις καθιερωμενες ευχές.

Γιάννη, Γιώργο και Θοδωρή σας ευχόμαστε ολόψυχα να είστε γεροί εσείς, οι οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα κι εμείς σας δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε στη μετέπειτα ζωή σας, με τιμή και υπερηφάνεια για όσα μας προσφέρατε.

Mε εκτίμηση, Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια